Категории

.

Агенции

Фирма:
Град:
website
Описание:
aktivpersonal.eu
Ние сме международна компания в сферата на човешките ресурси, работим с международни фирми, занимаващи се с търговия и производство. Вниманието ни е насочено към специализираните професии и предоставяме професионални услуги в следните области: логистика, автомобилна и машиностроителна промишленост, здравеопазване, наука, техника и ИТ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Новини и видео от Стара Загора и региона, форум на гражданите на Стара Загора, полезна информация и забава.
Фирма:
Град:
website
Описание:
franchise-net.com
Информационна медия с най-актуална информация от областта на франчайзинга и предприемачество. Чрез нас можете да се свържете директно с франчайз системи от цял свят, да намерите франчайз партньори за Вашия бизнес, да се информирате относно предстоящи франчайз панаири и още много...
Фирма:
Град:
website
Описание:
Месечно издание за образование в чужбина и у нас на информационно сдружение “ колегиум.”
Фирма:
Град:
website
Описание:
casbg.com
Ние в СиЕйЕс изграждаме безупречния Ви имидж и работим за постоянното увеличаване на продажбите на Вашата компания. Дългогодишният опит на нашите специалисти в планирането и изпълнението наефективни рекламни кампании, както и безкомпромисното качество при производството на рекламни продукти, ни правят незаменим партньор. Ние подготвяме Вашите печеливши рекламни стратегии и периодично отчитаме резултатите от своята работа. Ние вярваме в дългогодишното партньорство с клиентите, и това е крайната ни цел – изграждане на лоялността и доверието на Вашите клиенти във Вас. Ние правим за Вас: 1. Планиране Медиа - Вестници (Медиа планиране, Медиа купуване) - Списания - Радио - Телевизия - I-net реклама - Външна реклама (Билборди; Планиране, дизайн, отпечатване, изпълнение на кампанията, отчет + снимков материал; Брандиране на фирмени автомобили, микробуси камиони; Дизайн, изработка.) - Предпечат - Производство - Печатни продукти - Визитки - Бланки - Листовки - Брошури - Плакати - Каталози - Папки - Календари - Рекламни сувенири - Химикалки - Запалки - Тефтери - Тениски - Чаши - Рекламни табели (Светещи реклами, Неонови реклами) Изработване и реализиране на най-функционалната за вашите цели и продукт рекламна стратегия-нестандартни решения, ефективно разпределяне на рекламния бюджет съгласно целите на рекламната кампания, изпълнение на рекламния план, анализ на резултатите. Изработване на ефективни за целите на рекламната кампания медиа планове и реализирането им при конкурентни условия Отличният дизайн е в основата на най-добрите резултати. Ние полагаме огромно старание да създадем подходящите за дадената цел образи, които да имат максимално въздействие върху аудиторията. И най-добрият план би имал успех само ако е изпълнен безупречно. В СиЕйЕс ние не правим компромиси с качеството на Вашите рекламни продукти. Работим с най-добрите и изпитани производители и следим внимателно и най-малките проекти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
nsls.bg
Служба при Министерството на вътрешните работи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
При Министерството на земеделието и горите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ro22.nra.bg
Държавен орган при Министерството на финансите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ncrarating.com
Националната агенция за кредитен рейтинг присъжда кредитни рейтинги на фирми, финансови институции и общини в България. Ние работим в партньорство с CRA Rating Agency.
Фирма:
Град:
website
Описание:
neaa.government.bg
Към Министерство на образованието и науката.