Категории

.

Алуминиева дограма, ПВЦ дограма

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.gotikstroi.com
Производство и монтаж на AL/PVC дограма, ремонти и други строителни услуги, врати, конструкции от дърво, метал, стъкло, бунгала, павилиони, перголи, беседки, сепарета, навеси, барбекюта, сглобяеми къщи, градинско и парково оборудване. Разполагаме със собствен цех за дограма, което ни дава възможност да предложим наистина конкурентни цени! ОФИС +359 885 772 672 info@gotikstroi.com МАГАЗИН 4500, Панагюрище ул. „Георги Бенковски“ № 29 Телефон: +359 886 358 700 ЦЕХ 4500, Панагюрище Пресечка на път 801, ул. „Павел Хаджисимеонов” Телефон: +359 894 338 949
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://vasima.com
Васима ЕООД е производител на дограма, щори, врати, сенници и др. с повече от 20 години опит на пазарa. Фирмата е добре позната и продължава да гради своя авторитет благодарение на разрастващите се клиенти. Успехът се дължи и на усетът и вниманието към детайлите, които са основна част от майсторството на всеки служител. Предлаганите продукти са от ново поколение и са подходящи за всеки интериор и дизайн на помещението.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://sunnyblind.com
Щори за вашият дом или офис на добри цени с високо качество и перфектен монтаж.Когато става въпрос за уюта на дома или офиса, е важно да намерите партньор, който няма да ви разкаже колко много неща е постигнал, а ще ви изслуша, ще се съобрази с вас и ако имате нужда, ще ви посъветва адекватно кои щори, врати, мрежи, корнизи за своето помещение е най-удачно да изберете. Единственият критерий тук е личното ви желание и специфичното излъчване на мястото, в което живеете и работите, за да го превърнем заедно в дом. Вашият жилищен или… работен дом. Най-добрият, който сте имали досега. Защото щорите са душата на дома. А ние разбираме от щори. Добре дошли при нас!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма специализирана в проектиране, производство, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма ENERGY 9кам. и стъклопакети 54 мм.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.karpendoors.com
Фирма Карпен доорс е основен представител на две от водещите немски фирми за производство на гаражни,индустриални и противопажарни врати както и автоматизация за тях.Фирмата разполага с екип с дългогодишен опит в тази област.Клиентите на фирмата могат да разчитат на компетентно и коректно обслужване.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.fmplast.bg
Фирмата се занимава с производство на ПВЦ и алуминиева дограма,стъклопакети и други продукти свързани с интериора и екстериора на Вашия дом. Разполага с три производствени бази разположени на площ от 6000 кв.м. технологично оборудвани с цялата гама техника необходима до изпълни Вашите изисквания за качество. Фирмата е утвърдена на пазара, като 80% от нашите нови клиенти са на база препоръки от доволни клиенти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.davest.info
Фирмата е специализирана в производство и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма,стъклени витрини,еталбонд,окачени фасади и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.scorpion13.free.bg
Изработка, доставка, монтаж и ремонт на всички видове охранителни ролетки плътни, перфорирани, тип плетка.Автоматизиране, преместване, демонтаж,
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание: