Категории

.

Автосервизи

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://jijo.bg/
Зa нaшитe ĸлиeнти ниe пpeдлaгaмe виcoĸo ĸaчecтвo нa aтpaĸтивни цeни. Ocнoвнaтa ни дeйнocт e диcтpибyция и пpoдaжбa нa гyми, джaнти и извъpшвaнe нa cepвизнa дeйнocт. Πpeдлaгaмe мoнтaж нa гyми в тpи cepвизa нa тepитopиятa нa гp. Bapнa. Доставката на гуми се извършва от куриер в рамките на два работни дни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://motocarservice.com/
"„Мотокар Сервиз” ООД е официален представител на германския производител на подемно-транспортни машини Linde Material Handling за България. Фирмата поддържа на склад резервни части за всички модели подемно-транспортни машини Linde. Високо-квалифицирани специалисти осигуряват гаранционния и извънгаранционния сервиз на доставената техника. С цел подобряване на сервизните услуги е изградена мрежа от 5 филиала в градовете – София, Пловдив, Варна, Габрово, Шумен и Стара Загора. Време за реакция на сервизен екип на цялата територия на България е до 24 часа. Успоредно с тези дейности „Мотокар Сервиз” ООД извършва цялостна рециклация на техника с марка Linde предназначена, както за българския, така и за европейския пазар."
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://avtocentarelit.bg/
Денонощен Автоцентър за Гуми – Автоцентър Елит, Ви предлага промоционални цени за смяна на гуми. Спестете си досадното търсене – свържете се с нас. Монтаж, демонта, баланс, хотел за гуми, нови гуми и гуми втора употреба. Разполагаме с голямо количество гуми на склад, като можем бързо и на добри цени да доставим всяка марка и модел гуми и джанти. Автоцентър Елит Бургас – ул. Янко Комитов 16 ДЕНОНОЩНИЯ СЕРВИЗ ЗА ГУМИ
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.avtoklimaticisofiq.com
Фирмата е с дългогодишен опит в сферата на автоклиматиците. Ние предлагаме пълнене на автоклиматици , дозареждане на автоклиматици,профилактика както и цялостно зареждане на автоклиматичната система. Използваме само висококачествени материали.Фреонът с който зареждаме е DuPont-USA.Консумативите които използваме са на фирма ERRECOM-Italy.Гарация до края на сезона за всяка извършена услуга.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.m-service.info
автосервизни услуги, резервни части и извършване на годишни технически прегледи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.topesbg.com
Автоцентърът извършва цялостно обслужване на леки, лекотоварни автомобили, автобуси, камиони и товарни композиции. Освен основни ремонти, сервиза предлага и застраховки „Гражданска отговорност“ и каско.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Автобояджийски,автотенекеджийски и монтьорски сервиз
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.citroen-vt.com
Автомотор – Велико Търново” АД е представител на марката СИТРОЕН за Велико Търновски регион. Фирмата е на автомобилния пазар от 1991 год. Новия „Търговски и сервизен център” е разположен в непосредствена близост до централната част на гр. Велико Търново, на оживена пътна артерия свързваща града с пътя София – Варна.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание: