Категории

.

Багрила и пигменти

Фирма:
Град:
website
Описание:
edasat.com
Дайтекс ООД е официален представител за България на фирма Sumitomo Chemical Япония. Предлагаме пълната гама багрила Sumifix & Sumifix Supra за текстилно багрене.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Текстилни бои за памук и вълна.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Първо качество италиянски бои, мазилки, латекс и др.внос от Италия, официален представител за България. Атрактивни, конкурентнти цени за българския пазар. За повече информация на горепосочения номер. На сайта можете да видите обекти на които е работено с тях.
Фирма:
Град:
website
Описание:
sanmarco-bg.com
Сан Марко БГ ООД е официален представители вносител за България на продуктите на Colorificio San Marco S.p.А., Венеция, Италия. Според приложението си, продуктитепокриват 11 групи ис тях могат да се осъществят различни дизайнерски, архитектуртни и други проекти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.tandem-suveniri.dir.bg
серии (Аромотерапия, Фенг Шуй, Буда колекция, Романтика, Зодиак и др.), шестограмни, квадратни, конусни с над 100 аромата, поставки за ар. пръчици. Богат асортимент от морски сувенири: кораби, кутии инкрустирани с миди, пана, рапани, охлюви, корали и много други артикули. Дървени вази и съдове за аранжиране, декоративни решетки апликирани със зеленина. Пиафлора /за сухи и естествени цветя/, кокосова трева и палмова кора, ангелска коса и други материали в помощ на цветари, сватбени и парти агенции. Сухи и изкуствени цветя, празнична украса и аранжировки, потпури, цветни камъчета, пиафлора, калинки, пеперуди, рафияи други материали. Тематична декорация за Коледа, Свети Валентин, Великден и всеки друг празник. За Вас производители: кръгли магнити от 5 до 30 мм, магнитно фолио и лента, заготовки за значки и ключодържатели машинки и стрелки за часовници стойки за чинии чаши за сублимация и други консумативи Цветни подаръчни торбички. Богата гама от керамични, дървени и текстилни сувенири на български производители. Сувенири, украси, свещи, които са търсени аксесоари за празничните дни и приятни подаръци за спомен.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Дейността на ДЕЯ 53 е прахово покритие на железни детайли и алуминева дограма. Предлагаме и специални (ефектни) прахови бои.