Категории

.

Банкови услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://bgbanks.com
Банки! Информация за всички лицензирани банки в България. Новини от света на финансовите пазари и бизнеса! Оферти и промоции на банките! Каталогът има информационна цел. Нашата амбиция е да предоставим на читателите надеждна и адекватна информация за актуалните предложения, промоции и оферти, които предлагат лицензираните банки в България.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://kantoratami.bg/
https://Kantoratami.bg/ е онлайн посредническа платфома, която има за цел да осъществи връзка и последваща комуникция между клиентите и квалифицирани специалисти. Работим със специалисти в областта на: счетоводството, финансовите, консултантските, застрахователните и юридическите услуги. Наши потенциални клиенти са всички, които търсят решение на даден проблем или казус, както и хора, които искат д получат допълнителна информация. Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора, които подхождат сериозно и отговорно към нашата работа и високо ценим мнението на всички наши партньори и клиенти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.deposits.bnpparibas.bg
“Депозити с бъдеще” от БНП Париба С.А.- клон София е нов начин за спестяване, единствен за българския пазар. Базира се на дигитална платформа, която дава възможност за изцяло онлайн регистрация на клиенти, откриване и управление на депозити на физически лица.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ПроКредит Банк предлага пълна гама банкови услуги за нуждите на малкия и средния бизнес - кредити, депозити, лизинг. За частни лица банката е разработила специални продукти, с акцент върху спестовните продукти и потребителските кредити. още информация за фирмата ПроКредит Банк предлага пълна гама банкови услуги за нуждите на малкия и средния бизнес - кредити, депозити, лизинг. За частни лица банката е разработила специални продукти, с акцент върху спестовните продукти и потребителските кредити.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.cashandcorrect.com
Заложни къщи „Кеш и Корект” ЕООД са на финансовия пазар от 5 години. Основната ни дейност е кредитиране срещу залог на движими вещи. От нашето създаване членуваме в „Българска Асоциация на Заложните къщи” и работим изцяло по изискванията на „Наредба за дейността на заложните къщи”.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bulltg.com/
Сдружение работещо в сферата на капиталовите пазари, инвестиционни продукти и финансово консултиране. Сдружението е специализирано в търговия с акции и други финансови инструменти на Американските фондови пазари.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bulltrend-bg.com
Бул Тренд Брокеридж ООД e компания специализирана в инвестиционно и финансово посредничество, гарантираща сигурност и прозрачност, работещи финансови схеми и минимална премия. Ние предлагаме на Вашите средства или идеи спектър от финансови решения и услуги. Създаден през 1997 година, Бул Тренд Брокеридж ООД вече се е наложил на пазара на финансови услуги като партньор, на който може да се разчита. Клиенти на компанията са както индивидуални, така и професионални инвеститори. Както в нашите офиси в София или страната, така и във виртуалното пространство, Вие винаги ще имате достъп до актуална информация за валутните курсове, борсовите котировки, анализи на валутния и капиталовите пазари. Компанията предлага доказали се във времето брокерски услуги и услуги по структуриране и управление на индивидуален клиентски портфейл. Ние разполагаме с опитен екип от портфолио мениджъри, постигнали резултати значително над бенчмарк индексите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
“Credit Consult & Collection” OOД е специализирана фирма за работа с дълговете и предлага целият спектър услуги по връщането на дълговете на частни и юридически лица. Пет бързи стъпки по връщането на дълга ви: Стъпка 1. Вие звъните на посоченитетелефони,получавате консултация по Вашият въпрос и се договаряте за среща със сътрудник на “Credit Consult & Collection”. Стъпка 2. “Credit Consult & Collection” сключва с Вас договор за връщането на дълга и Вие предавате на специалиста ни копия от наличните документи по дълга. Стъпка 3. “Credit Consult & Collection” започва работа, а Вие нищо не плащате! Стъпка 4. Длъжникът Ви връща дълга. Стъпка 5. Вие изплащате на “Credit Consult & Collection” възнаграждение само от реално върната ви сума.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Кредити за Вас и вашия бизнес. Безплатна консултация и анализ. Застраховане на Бизнес, всички видове застрахователни продукти на водещите застрахователни компании. Подготовка на бизнес план и стратегия за развитие на Вашия бизнес, в ситуацията на криза. Съдействие за ИСО. Оценка на бизнес, анализ на задълженията и ефективни начини за събиране. Разработване на работещ модел за Вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще съдейства за вашето развитие.