Категории

.

Бижутерия

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://apriliv.com
Фирмата и ателието са създадени 2001г. Екипът ни притежава над 25г. опит в бижутерията. При нас може да разговаряте лично с хората, които ще ви изработят бижуто и да уточните и най малките детайли. Работим със собствени модели и проекти на клиента. Използваме висококачествени синтетични и сертифицирани естествени камъни. Гравиране, реставрация на стари бижута, ремонти и обмен.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.sitelagold.com
Бижутерийни изделия от злато, сребро, стомана, скъпоценни камъни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Магазини Гранат - Враца са специализирани в продажба на висококачествени златни и сребърни бижута. В магазините може да откриете, както актуални за сезона, така и класически модели на обеци, пръстени, гривни, колиета, верижки, медальони и други аксесораи. Разполагат със собствена работилница за ремонт и корекции. Работното време понеделник-петък/ 9:30-19:00, събота/10:00-17:00 часът.
Фирма:
Град:
website
Описание:
pretty-lady.org/
Красиви и стилни бижута за всяка дама, непредставяни досега на българския пазар. Вие ще откриете богат избор от модни колиета, пръстени, гривни, обеци, медальони, висулки и кутийки за бижута, които са идеален завършек на вашия подарък. Бижутата са изработени от венецианско стъкло Мурано, от бижутерийни сплави с различни покрития, от неръждаема стомана,някои от тях са емайлирани, а други декорирани с камъни Сваровски, перли и т.н. Посетете ни на www.pretty-lady.org и открийте вашето бижу...
Фирма:
Град:
website
Описание:
    КРИСТАЛ 2009 ООД КРИСТАЛ 2009 ООД е официален дистрибутор на CANGO&RINALDI ЗА България. Фирмата CANGO има сто годишна пред история и опит в производство фабрично и ръчно на луксозни кожени изделия. CANGO&RINALDI е известна италианска марка , предлага бутикови, красиви изделия от естествена кожа изящно украсени с камъни на SWAROWSKI Творческите им проекти са водени от вкуса на съвременната жена и нейният комфорт, усещането за качество и хармония на мода, стил, красота, традиция и класика. CANGO&RINALDI е известна с разнообразен и уникален дизайн и стил в производството на луксозни колекции на обувки, чанти и бижута за жени. Разнообразието от модели, цветова гама, форми и стилове я правят добър конкурент сред класацията на ненадминатите колекции, които са търсени от изискващата жена. Бъдете сигурни, че ще получите от фирмата един висококачествен и уникален продукт от красива кожа с камъни на SWAROWSKI и уникален дизайн. Бижута II Чанти II Портмонета II Колани II Гривни II Колиета II Обеци II Пръстени II Часовници II II Калъфи за GSM II Ключодържатели II Висулки за GSM II     За Връзка с Нас:   Работно време: Всеки ден от 11:00 до 19:00 часа Отдел продажби: Христина Стоянова, тел. 0884 096 669 Официален дистрибутор за България и Кипър: Румен Лоци, тел. 0886 017 266
Фирма:
Град:
website
Описание:
Апрейн предлага на своите клиенти широка гама от бижута разработени в три серии- Grystal world- кристали Сваровски и сребро 925 , Crystal perfekt- 24 каратово позлатяване и кристали Сваровски и Crystal Desire-включваща бижута с кристали, Венецианско Мурано и отделни бутикови серии. Притежаваме оригинален тарифен номер, който фигурира на всяка една фактура от вноса на кристалите и гарантира тяхната оригиналност и произход.
Фирма:
Град:
website
Описание: