Категории

.

Болници

Фирма:
Град:
website
Описание:
„S7 Recruitment” е водеща компания за подбор и пласиране на медицински персонал от България, с желание за развитие и в други страни. Ние сме специализирани в индивидуално обслужване и ефективно подбиране на персонал. Ние се фокусираме върху идентифицирането на личните и професионални цели на всеки кандидат, и се стремим да намерим подходящото работно място от един широк кръг от предложения за работа на разположение. Кандидатите и нашите клиенти ни оценяват заради бързите и надеждни услуги, които предлагаме. За нас ще бъде голямо удоволствие да докажем и на Вас, че сме ангажирани с нашето мото. История: „ S7 Recruitment” е просперираща компания, която помага на медицинските институции в хода на подбор на професионален медицински персонал, който да задоволи всеки тип нужда. Винаги сме фокусирани върху резултатите и се гордеем с нашите отлични услуги. В същото време демонстрирахме едно високо ниво на професионализъм, който е помогнал на много лекари да си намерят желаното работно място и да развият кариера на международно ниво.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.spine-center.bg
„СБАЛ – Гръбначен център” е лечебно заведение на световно ниво, следвайки едни от най-прогресивните тенденции в здравеопазването - тясна специализация, съчетана с мултидисциплинарен подход, минимално инвазивна гръбначна хирургия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.spine-center.bg
„СБАЛ – Гръбначен център” АД е първата специализирана болница в България и на Балканите за лечение на заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък. Акцент в дейността на болницата е минимално инвазивната гръбначна хирургия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Кардиолог и вътрешни болести
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Санаториум за рехабилитация Нареченски Бани е подходящ за лекуване на диабет, рехабилитация на слединсултни състояния, физиотерапия и рехабилитация. Нареченски бани се намира в сърцето на родопите м. Санаториумът работи със здравната каса.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vita.bg
"Вита Ин Витро Център" е създаден като първия Ин Витро център, част от структурата на Многопрофилна Болница. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
lyulinhospital.com
Многопрофилна болница за активно лечение Адрес: Люлин 6, бул."д-р.Петър Дертлиев" №81, близо до спирката на автобус №310, срещу Търговския дом Телефони:02 892 7 400 или 0878 308 509 Работно време:Всеки ден - 08:00 - 19:00 *Общопрактикуващи лекари *Доболнична помощ при специалисти (широка гама) *Диагностични изследвания *Клинична лаборатория (има сключен договор с НЗОК) *Микробиология *Ретгенология *Ехография Болнични отделения: *Ортопедия и травматология - цялата гама от ендоскопски операции (трансплантация на стави, артроскопии и други) *Вътрешни болести *Гинекология *Неврология *Физиотерапия и рехабилитация Линейки ( с предварително записване)- 24 часа Работи със здравната каса (НЗОК) МЦ "АРТРО" в болница "Люлин", предлага разработването на индивидуални профилактични пакети.
Фирма:
Град:
website
Описание: