Категории

.

Бояджийски услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Бояджийски услуги на апартаменти, офиси, магазини, стълбища. Вътрешни ремонти. Боядисване с всички видове бои и латекс на стени и тавани, лепене тапети, шпакловка, гипоскартон, вътрешна топлоизолация. Монтаж на декоративни корнизи и фризове, орнаменти. Обръщане на прозорци след монтиране на PVC дограма. Изпълняване на дизайнерски решения. Ремонти до ключ. Консултация на място. Високо качество! Разумни цени!
Фирма:
Град:
website
Описание:
alcor9.com
Алкор 9 е създаден през 2005г. и започва дейността си като доставчик на алуминиеви архитектурни системи. През 2006г. фирмата започва изграждането на модерна поточна линия за прахово електростатично боядисване, която влезе в експлоатация през март 2007г. Понастоящем Алкор 9 съчетава успешно двете основни направления в дейността си, с цел да удовлетворява максимално бързо и качествено изискванията на своите партньори. Залагаме на професионализма, модерната технология и високото качество.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
алуминиеви профили с дължина до 8м. , метални врати(изработени от черна ламарина), листове ламарина, охранителни ролетки, външни щори; . Разполагаме с песъкоструй за почистване на алуминиеви джанти и други детайли изработени от метал. адрес: гр. София ж. к. Модерно Предградие(Орион), улица 3020(улицата е пресечка на улица Кукуш), номер 11(зад Агнесика пласт) Tel 0888 363 225/ 0885 563 016
Фирма:
Град:
website
Описание:
Пясакоструене/бластиране/ и прахово боядисване на джанти и всякакъв тип метални конструкции. Цени от 20-30 лева за джанта за пясакоструене/бластиране/; от 20-30 лева за джанта за прахово боядисване. Варна, местност Боровец/старият път за Бургас през кв.Аспарухово,бившата сграда на Каспромат/
Фирма:
Град:
website
Описание:
Висококачествено - Машинно и Немашино Грундиране и Боядисване !!! Фирма ЕТ "Георги Цолов 2004" извьршва цялостно грундиране и боядисване с професионални машини и качествени бои в новостроящи се сгради (блокове, кооперации, къщи, апартаменти, офиси и складови помещения) на достьпни цени. Фирмата предлага безплатен оглед, оценка на място и изготвяне на оферта. Може също така да помогнем със закупуването на материалите и тяхната доставка. За големи квадратури и площи отстъпка от цената. Разполагаме с богата гама (над 1500 цвята и нюанси) за латекс и акрилна водо-разтворима боя, която е безвредна и отговаря на ЕВРОПЕЙСКИТЕ стандарти за качество! Работим и с наши материали. Качество, Стил, Коректност!
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ЕТАЛ ООД, с адрес Бургас, ул. Индустриална 33 и телефон 056 841 950 е вписана с основна дейност Бояджийски услуги.