Категории

.

Борси - стокови

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mevida.bg
Фирма Мевида ООД е основана на 24.01.1994г. От 1998г основната част на дейността й е търговия с отоплителна техника - ние се стремим да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги - от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз. Ценовата политика на фирмата е изцяло съобразена с нашите клиенти. Ние работим само на база търговска отстъпка - продажните цени се определят изцяло от производителя или вносителя. За стоки, които внасяме ние се стремим цената винаги да е най-добрата сред аналогичните стоки в България. Периодично предлагаме на клиентите си и промоционални оферти.Нашите клиентиДейността ни по продажба на изолации включва термо изолации на котли - пещи с температура до 1000" C, изолация на тръби и въздуховоди, както и хидроизолация за основи на сгради, поземни стени и покриви. В нашите магазини предлагаме цялата гама котли на газ, ток, течно и твърдо гориво и комбинирани. Предлагаме също така цялата необходима арматура, различни видове тръби, отоплителни тела (радиатори) от стомана, чугун и алуминий.Фирмата разполага и с богат асортимент от помпи - за дълбок сондаж, циркулярни, напорни, хидрофорни системи, помпи зa отпадни води, водни каскади, фонтани, филтри и филтриращи системи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ПРЕСТИЖ СОЛИЩА ООД се занимава с производство на дървен материал, търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Склад на едро за: ♦ суровини за хлебопроизводство и сладкарство ♦ голямо разнообразие от продукти на български и чужди производители ♦ търговия на едро на брашно, сол, захар, мая, олио, ориз и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговия на едро: алкохол, бира, минерална вода, натурални сокове, безалкохолни напитки и хранителни стоки. Безплатна доставка до клиента. Всекидневна консултация от търговски представител.
Фирма:
Град:
website
Описание:
novarabota.com
"Хюман Системс" е консултантска фирма за подбор и управление на човешки ресурси, лицензирана от Министерство на труда и социалната политика с Удостоверение N 706 валидно до 03.04.2012 г. за извършване на посредническа дейност в Р. България и УдостовеДопълнителна информация В основата на успешния бизнес и развитието на една организация стои най-важната инвестиция - човешкият ресурс. Набирането и подборът на персонал включва привличане на кандидати, анализ и преценка на качествата им, съгласно изискванията Ви за определена позиция.Ние може да ви спестим време и усилия като планираме и организираме целия процес по набирането и подбора на кандидатите и Ви представим най-подходящите от тях. От Вас се изисква само да определите максимално точно изискванията към кандидатите, сроковете за наемане и условията на работа. Процедурата по подбор включва: Набор по документи, чрез обява в средствата за масова информация, като всеки кандидат представя: Автобиография; Снимка; Препоръки (ако има такива); Мотивационно писмо (ако е необходимо); Документи за завършено образование, квалификации и правомощия. Предварителен подбор по документи, като се взeма предвид: Личността и идентификацията на кандидата; Образователния ценз с опис на учебните заведения, годините на завършване и придобитите квалификации; Допълнителни квалификационни курсове, езикови и шофьорски курсовe; Трудов стаж по години, заеманите длъжностти и причините за напускане. Скрининг интервю. Предварително интервю, провеждано от наш психолог - задаване на конкретни въпроси към кандидата, изслушване на получените отговори и наблюдение над него с оглед събиране на информация. То представлява ефективен инструмент за определяне на опита, знанията и уменията, изисквани при изпълнение на длъжността. Тестови батерии, чрез които се измерват и съпоставят различни качества, умения и нагласи за поведение. Те са прецизни, научно разработени, позволяващи обективно измерване на психическите качества на кандидата. Заключително интервю-представяне Най-подходящите кандидати се срещат с представител на Вашата фирма, в удобно за него време и място. На интервюто присъства консултант от Хюман Системс, с цел подпомагане на избора Ви. Окончателната преценка и избор са Ваши. От момента на сключването на договора, ние сме на разположение да консултираме клиентите си при възникването на допълнителни въпроси, свързани с подбора и управлението на човешките ресурси.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Ние сме лицензирана агенция за подбор на персонал.Обединени сме от една обща мисия – ДА НАМИРАМЕ И ЗАДЪРЖАМЕ НАЙ – ДОБРИТЕ! Допълнителна информация Нашата компания за човешки ресурси е млада, но събрала в себе си опита и способностите на талантливи и отговорни специалисти, които следват призванието и мечтите си. Ние сме обединени от една обща мисия – ДА НАМИРАМЕ И ЗАДЪРЖАМЕ НАЙ – ДОБРИТЕ! Екипът ни се състои от HR – специалисти и психолози. Нашето предимство е това, че работим с най – добрите топ – специалисти, от всички области. По този начин ние поддържаме активна мрежа от експерти и можем да ви осигурим строго квалифицирани професионалисти в дадена област. Този модел на работа ни позволява да оптимизираме цените и да бъдем финансово конкурентно способни. Така, ние ви предлагаме високо качество и добри цени.Ние държим на поетите ангажименти и вършим отговорно работата си, като изграждаме работещи взаимоотношения между настоящите и потенциалните служители на клиентските ни компании. За нас главен приоритет е да стимулираме развитие и усъвършенстване у служителите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.taenklient.com
CMS предлага нови възможности за развитие на Вашия бизнес!още информация за фирмата "CМS - Компания Таен Клиент" е Агенция за Подбор на Персонал - млада, амбициозна и сериозно стъпила на пазара фирма! Компанията предлага разнообразни и интересни услуги, наложили се на европейския пазар, които ще помогнат за повишаване качеството на Вашата работа и увеличаване на печалбата Ви! CMS Ви предлага услуги, които ще спомогнат прогреса на Вашия бизнес: 1.Програма І – Подбор на кадри. *Обучение и Мониторинг на Персонала 2.Програма ІІ – “Таен Клиент”+”Exit-проучване”. 3.Програма ІІІ - Маркетингови решения: 3.1. Проучване на пазара. 3.2. Проучване на конкуренцията. 3.3. Търговски представители “под наем”. 3.4. Цялостни маркетингови решения. 4.Кадри “Под наем”. "...бизнесът в крайна сметка се гради на човешките взаимоотношения. Започнете с подходящите хора, установете правила на работа, общувайте със служителите си, стимулирайте ги и възнаграждавайте постиженията им. Ако правите всичко това добре, не може да не успеете."-Ли Якока За нас всички Вие сте важни!