Категории

.

Чай

Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на чай, кафе и подправки
Фирма:
Град:
website
Описание:
genik.eu
Професионални кафе-решения за заведения, магазини, офиси и за дома: •еспресо кафе и инстантни продукти на световно известни производители; •професионални кафе машини и автомати, инстантни машини за кафе и топли напитки, машини с кафе на капсули, вендинг машини за кафе, закуски и напитки; •експресни доставки на кафе и консумативи, безплатно техническо обслужване и сервиз, богато портфолио от рекламни материали и средства за визуална комуникация; •нашите знания, умения и дългогодишен опит в бизнеса с кафе и топли напитки! Дистрибуция и логистика на храни: •пакетирани храни с марките Нестле, Чипита, Престиж, Кармела, Победа, Фокус, Биопрограма, както и на много други български и световни производители; •захарни и шоколадови изделия, разтворими напитки, кулинарни продукти, зърнени закуски, консерви, солети, детски храни и др.; •над 1500 артикула, конкурентни цени, постоянни промоционални активности; •дистрибуция, логистика и мърчандайзинг.
Фирма:
Град:
website
Описание:
lavazza-blue.biz
Силното италианско еспресо е Ваша страст?Кофи Брейк ЕООД е вашият партньор! Доставяме и дистрибутираме до всяка точка на България кафе на капсули/дози /.Предоставяме за безплатно ползване кафемашини предназначени за тази капсулна система и не само.Когато кафето е култ и религия за Вас,не правете компромис-доверете се на силата на Италия-Лаваца със нейния опит и екип. Тази система на капсули е много удобно решение за офиси,заведения за бързо хранене,заведения тип кафетерии,пица-ресторанти,фризьорски салони и салони за красота,нотариални кантори и въобще навсякъде където има и консумиране на кафе.Лесно е за използване,чисто и хигиенично е за работа,елементарно е да се следи употребената бройка. Фирмата ни ще Ви консултира във всяко едно решение,ще Ви предложим най доброто решение за Вас. Доставката до обекта Ви е безплатна,гарантирана в рамките на работния ден Поддържането на кафемашината става за наша сметка,като през времето в което е на ремонт Ви предоставяме оборотна кафе машина За повече информация заповядайте на http://www.lavazza-blue.biz За поръчки- sales@lavazza-blue.biz Телефони за контакти -0885145069 -0884847420 -0884837025 -0884847362 -0899041097 Очакваме Ви
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предлагаме ЕДИНСТВЕНОТО ПАТЕНТОВАНО в Италия ФИТНЕС КАФЕ. За подробности,справки и поръчки ползвайте сайта посочен по-горе.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Пакетиране на чай и билки
Фирма:
Град:
website
Описание:
ib-trading.com
Фирма ИБ Трейдинг ЕООД е създадена през 2009 година с цел да предостави на своите клиенти възможността да се докоснат до едно от най-добрите кафета в Европа. Основната дейност на фирмата е свързана с внос и разпространение на ESSSE CAFFE на територията на България. Продуктите, които предлагаме са с най-високо качество, доказателство за което са сертификатите и наградите, спечелени от марката ESSSE на международни форуми за производители на еспресо. Ние високо ценим и уважаваме нашите клиенти като ги даряваме с нашето внимание и лоялност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
teahouseplovidv.com
Ние ви преставяме - най-фините и редки видове чай в света. Ние проучихме и опитахме най - вкусните чайове. Само най - избраните листенца от световната градина на ЧАЯ идват при нас.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Магазин за чай "Маброк" е първият и единствен фирмен магазин за чай в България.Ние сме представители на "Mabroc Teas"-Шри Ланка и предлагаме над 150 разновидности пакетиран чай и чай на листа.Предлагаме изключително качествен чай и добри условия за нашите търговски партньори.
Фирма:
Град:
website
Описание:
scs-bg.com
Фирмата продава кафеавтомати и автомати за пакетирани изделия и безалкохолни. Автоматите се предлагат и под наем с инсталиране и подръжка на място по ваше желание. Инсталирането и подръжката не водят до разходи за клиента. Продажба на колички за царевица на пара,количките са на газ,правят се по поръчка на клиента. Цени от 800-1300 лв.
Фирма:
Град:
website
Описание:
data.bg
Фирма СофСток е вносител на марките Lavazza, Bacardi&Martini group / Bacardi-breezer, Dewar`S, Bombay Sapfire, Gray Goose, Martini-Asti / Brut, Eristoff, Twining`s, инстантно кафе DEC, суха сметана Prinzen,водка Руски Стандарт,горещ шоколад Eraclea и чай Authause Има добре развита собствена дистрибуторска мрежа,със безплатен транспорт! Фирмата разполага със собствена складова база. Последната новост от света на кафето където фирмата е безспорен лидер - кафе на капсула/монодоза/ Lavazza BLUЕ, имаме готовност да предоставим кафемашина за ползване срещу минимални изисквания /между 6-15 кафета дневно/.