Категории

.

Часовници

Фирма:
Град:
website
Описание:
Магазините GRANDE COMPLICATION предлагат на своите взискателни клиенти само и единствено продукти от най-висок клас, произведени от най-реномираните часовникари и бижутери в цял свят. В GRANDE COMPLICATION ще намерите ръчни часовници и аксесоари, близки до съвършенството, които ще Ви впечатлят със своята луксозност и прецизна изработка. Атмосферата и обслужването и в двата магазина на GRANDE COMPLICATION могат да се характеризират с елегантност и точност, не по-малки от предлаганите в тях бутикови часовници и бижута. GRANDE COMPLICATION е единственият официален представител за България на световноизвестните марки ултралуксозни часовници: Franck Muller, Pierre Kunz, CVSTOS, Barthelay и European Company Watch. Без да се опитваме да правим излишно представяне споменатите марки, Ви каним да разгледате техните колекции тук, в нашия сайт, или да ни посетите на място на посочените адреси. GRANDE COMPLICATION – мястото, където високите очаквания срещат съвършенството.
Фирма:
Град:
website
Описание:
protime-bg.com
Специализиран интернет магазин за продажба на маркови часовници от среден клас. Всички артикули са с гарантиран произход, опаковани в луксозна кутийка и с 2 годишна гаранция.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изключителна дистрибуция на часовниците SCR за България. Swiss Code Red е сравнително нова и амбициозна швейцарска марка за висококачествени спортни и луксозни часовници. Swiss Code Red е регистриран и потвърден член на асоциацията на производители на часовници в Швейцария - Fédération de l ´Industrie hologère suisse FH / CH 2502 Bienne Дизайнерската линия и технологията на производство е ориентирана изцяло към активния потребител, с изключителни outdoor качества и дори екстремни модели, например: - устойчив на 50 АТМ водолазен автоматик - с актуални материали и покрития (като PVD) - класически спортен или подчертано иновативен дизайн. Използват се ексклузивни швейцарски автоматични механизми на ETA (които са в основата, например, на Baume & Mercier и много други водещи марки), както и престижните швейцарски кварцови механизми на Ronda и ISA. модел: Strike Force Тези висококачествени времеизмервателни инструменти можете да поръчате на: wug@mail.bg/ isac.office@gmail.com или пък да спечелите на търг чрез наддаване от aukro.bg (Swiss Code Red). КОЛЕКЦИЯ CALIBER CATALAUN DARK SCORPION DEFENCE DIVE COMMANDER MACH 1 RESTRICT ONE
Фирма:
Град:
website
Описание:
Проектиране и изграждане на часовникови системи, абонаментна поддръжка, реставрация и възстановяване на съществуващи кулни и фасадни часовници, доставка и монтаж на рекламни вътрешни и външни часовници.