Категории

.

Цимент

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bord-bg.com
"Борд - Гипскартон, Мазилки, Декорации" ЕООД Създадена през декември 2006 г., фирма „Борд - Гипскартон, Мазилки, Декорации“ ЕООД за кратък период от време натрупа опит и рутина в резултат от съвместната си дейност с редица фирми. За това допринасят както квалифицираните и опитни специалисти, така и постоянно разширяващата и подобряващата се материална база. Фирмата разработва и препоръчва на своите клиенти алтернативни, разнообразни варианти, съобразени с техните изисквания и възможности, включващи изпитани и качествени продукти /материали/ от различни производители. В резултат на прецизната и планирана във времето работа, поетите ангажименти се изпълняват успешно съобразно поставените срокове. Основната дейност на фирмата включва: Монтаж на топлоизолационни фасадни облицовки; Монтаж на системи за сухо строителство; Полагане на машинни мазилки; Полагане на замазки; Полагане на фаянс, теракот, гранитогрес. "Борд - Гипскартон, Мазилки, Декорации" ЕООД KNAUF системи
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ДРАГОЙЦА - 57 - МИТКО МАРИНОВ е на Българския пазар от 1994 година и се е наложила като една от водещите фирми занимаващи се с производство на бетонови и варови разтвори. Предимно обхваща регионите на Ботевград, Правец, Етро Поле и Тетевенски район. Разполага с база в град Правец и Ботевград. Също така предлага собствен транспорт и 2 бетон-помпи с дължина 24 и 40 м. Капацитет на възела: 500 куб. (на 8 часа плюс 5 бетоносмеситела ( от5-9куб.)).
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЦИМЕНТ ПОРТЛАНД 42,5 R ПРОИЗВОДСТВО НА CIMENTAS TRAKYA / CIMENTIR HOLDING-ITALIA ДОКАЗАНО И ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА НАЙ ДОБРА ЦЕНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА
Фирма:
Град:
website
Описание:
techno-link.com
Фирма “Строймикс” ООД e позната на българския пазар като производител на сухи смеси. Сред основните цели на фирмата са непрекъснатото увеличаване на предлагания асортимент и удовлетвореност на клиента. Тази е и основната причина продуктовата гама да бъде разширена: Сухи строителни смеси: - Лепила за плочки - Шпакловки - Мазилки Вододисперсионни бои: - Грундове - Интериорни бои - Екстериорни бои – Силиконова и Акрилсиликонова - Декоративни мазилки (влачени/драскани) – Полимерни, Силиконови и Силикатни - Пигментиращи пасти Химични добавки за циментни разтвори и бетони: - Суперпластификатори - Пластификатори - Забавители на свързването - Противозамръзващи добавки Всички продукти са разработени с висококачествени суровини и са изпитани съгласно европейските норми, действащи у нас.Оценяване на съответствието е осъществено от НИИСМ и НИСИ ЕООД гр. София. Заповядайте в новооткрития фирмен склад на фирмата в Бургас - ул. "Индустриална", зад бензиностанция "Шел"! Централен офис София 1407 ул. Горски пътник № 45 тел. 02/ 962 44 95; факс: 962 83 36 stroymix@techno-link.com
Фирма:
Град:
website
Описание:
ОТО МОТО ООД е фирма занимаваща се със строителна техника и механизация, изкопи, превоз на земни маси, валиране и други дейности като производство и доставка на бетон. Ото Мото е символ на високо качество, експресни доставки и коректно и качествено обслужване. Ще останете очаровани от цените които предлагаме. Обадете ни се и ние ще получите по-конкретна информация за нас, дейностите които извършваме и ниските ни цени. За ваше улеснение работим без почивен ден.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата съществува от 1993г. под името "Калцит". Дружеството се занимава с: - производство на негасена вар - производство на варовик - пробивно-взривни работи - транспортни услуги Производствотo на фирмата освен в България се реализира и в съседна Гърция чрез наши партньори. Фирмата издава сертификати за качество ISO.
Фирма:
Град:
website
Описание:
elkonmak.com
Основана през 1975 г. фирма ELKON е специализирана и водеща в производството на бетонови възли. Фирмата произвежда стационарни бетонови възли, мобилни бетонови възли с обикновени, планетарни и двувалови миксери, стационарни бетон помпи. Възлите се изготвят в зависимост от необходимостите на клиентите с различна производителност - 16, 35, 60, 90, 120, 150 куб. м./час и по - високо. Електронна система осигурява пълно автоматически контрол на възела. Фирмата притежава сертификат за качество ISO 9001. Високата технология използвана в производството и високото качество са печелили доверието на много строители и производители на бетон. Днес оборудванията работят успешно в 25 различни страни, някои от които са България, Русия, Турция, Казахстан, Франция, Испания, Украйна, Азербайджан, Грузия, Латвия, Македония, Израел, Сирия, Саудитска Арабия, Ирак, Оман и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговия с всички видове строителни материали от склад. Директна доставка до клиента. Предлагаме: цимент, вар, гипс, тухли, керемиди, итонг, бетонови изделия, мазилки, бои, лакове, разредители, лепила, изолации, облицовки, инертни материали, железария, дървен материал дърва за огрев, въглища, еко брикети.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предмет на дейност на “Девня Трейд” ООД са: - строителна дейност; - производство и търговия с бетон и бетонови смеси; - производство и полагане на асфалтобетон; - ел. обзавеждане и инсталации на жилищни и промишлени сгради, улично и парково осветление; - събиране, извозване и временно съхранение на отпадни мазнини; “Девня Трейд” ООД е сертифицирана по ISO 9001: 2000; ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Дружеството е вписано в „Централния Професионален Регистър на Строителя” за изпълнение на строежи от първа група – от първа до пета категория; от втора група – от първа до четвърта категория; от трета група – от първа до трета категория; четвърта група – от първа до трета категория и пета група. Дружеството разполага със собствени бази, находящи се в гр. Варна, Западна промишлена зона и село Тополи. “Девня Трейд” ООД стопанисва бетонови възли в гр. Девня и гр. Варна, както и мобилен бетонов възел. Фирмата е специализирана в производството на всички класове бетон – обикновен, филц бетон, бетон с или без добавки за водоплътност и полагане с бетон-помпа. За нуждите на качествения контрол Девня Трейд ООД ползва услугите на акредитирана лаборатория в гр. Девня, отговаряща на стандартите ISO.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Строителство. Производствона бетонови и варови разтвори, бетонови изделия.