Категории

.

Цветни метали

Фирма:
Град:
website
Описание:
Феникс Разлог ООД е фирма за изкупуване и реализация на черни и цветни метали и притежава необходия за дейността лиценз.Фирмата е на пазара с вторични суровини повече от 35 години.Разполага с открити площадки /4 декара/ за събиране,разфасоване и пакетиране на отпадъци , закрити и открити складови помещения/1 декар/,административна сграда в Промишлената зона на града и подходящите за тази цел автомобили и машини.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Основната дейност на фирма ФУЕГО МЕТАЛ ЕООД е търговия с метали и метални изделия. - стоманени кръгове- тръби - безшевни и електрозаварени- квадратни тръби- ламарина и др Фирмата разполага със собствена складова база и транспорт - камион до 4,5т. АдресСофия 1000гара ЯНА, Промишлена зонател. 02/ 987 53 00 ; 0889 234 130e-mail: fuegokomers@abv.bg
Фирма:
Град:
website
Описание:
gmx.net
Фирмата е основана през 1994 г. и е специализирана в производство на кобалт на прах и кобалтов оксид. Предлагаме тези продукти с отлично качество и на изгодни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
bamet.net
"Бамет ООД" специализира в търговията на прокат от цветни метали - месинг, мед, бронз и алуминиеви сплави. Фирмата разполага със собствена складова база, намираща се в търговския район на град Пловдив, ул. Брезовско Шосе № 145. В складовата база се подържа богат асортимент от: - прътов материал: кръгове, шестостени, квадрати, шини - тънкостенни и дебелостенни тръби - дебелостенни втулки от бронз - студеновалувани ламарини — от δ=0,5 до 60 мм - ленти от месинг — от δ=0,01 до 1,2 мм - ленти от БРБ — от δ=0,1 до 1 мм - ленти и телове от пружинна стомана Материалите са производство както на български, така и на чуждестранни фирми, като фирмата е директен вносител на повечето от тях. Всички материали притежават сертификати от заводите производители. С оглед пълното задоволяване на потребителския интерес, фирмата доставя нестандартни материали - с химичен състав и размери по заявка на клиента. Разполагаме със собствен транспорт и можем да доставяме материалите до склада на клиента.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма "МЕТАЛТРЕЙДИНГ - ЛЖ" ООД разполага на склад с пермалой - марки 50Н; 79НМ; 80НХС - 0,01; 0,5; 0,8; 1мм. Предлагаме поцинкована, СВ и ГВ ламарини на листа и рулони. Предлагаме алуминий и неръждавейка - листа и пръти. Разполагаме с титанова ламарина 0,8 мм.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е на пазара от 1989 г. Основни дейности са търговията с цветни и черни метали, производството на електрозаварени тръби и профили, поцинковани профили за сухо строителство, горещо поцинкован лозарски кол. Търговията с цветни метали включва богат асортимент от мед, месинг, алуминий, бронз, олово на пръти, шини, тръби, шестостени, листи, също така и неръджаеми метали. Предлагаме и богат асортимент от СВ и ГВ ламарини, поцинкована ламарина, винкели, безшевни тръби, шевни тръби, Двойно Т профили по ГОСТ и ДИН, П-профили горещо и студено огънати, конструкционни стомани, инструментални стомани. Предлагаме проектиране и изграждане на метални конструкции. В магазините ни може да откриете голямо разнообразие от фитинги, санитария, железария, припои и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
rozabg.com
Леене под налягане на детайли от алуминиеви и цинкови сплави. Произвеждат се детайли за бита, топлотехниката, транспорта и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
baysalaluminyum.com
Търговия на едро с Анодизирани Алуминиеви Профили за Мебели - Хладилната Техника - Парапеди - Паркети
Фирма:
Град:
website
Описание:
vdsbg.com
Производство на изделия ажурна отливка от лят алуминий, осветителни стълбове, конзоли, декоративни фенери, градинско обзавеждане. Производство на отливки и заготовки с механична обработка от цялата гама бронзи /калаено-фосфорни, алуминиево-железни и др./, месинг и алуминиеви сплави.
Фирма:
Град:
website
Описание:
evrocom.net
Фирма СОЛАРИС е създадена в началото на 1997 г. Основен предмет на дейност е внос на черни и цветни метали от Русия.пред 1998 г. Тази дейност бе разширена с производство и внос на кована и щампована продукция предназначена за машиностроенето както в България, така и в трети страни. Осъществяваме доставки по заявки и предварително съгласувана техническа документация на клиентите.