Категории

.

Дамско облекло

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://souvenir-fashion.com/
Модна къща Сувенир Фешън прозвежда елегантни дамски облекла със собствен дизайн в бутикови серии.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://fashion-selections.com/
Ежедневни дамски облекла за офиса и свободното време. Българско производство.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://winbetbg.com
Тук ще намерите най-добрите безплатни спортни прогнози. Пълен анализ на ключови спортни събития. Полезни статии и информация за изготвяне на собствен анализ на дадена среща, чрез спортна статистика.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.bigsize.bg/
Предлагаме мъжки и дамски облекла с размери от 44 до 66.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.systex.bg
CAD/CAM Услуги за шивашката промишленост
Фирма:
Град:
website
Описание:
damskidrehi.eu
Електронен магазин за елегантни дамски дрехи.Колекция 2011 на известни английски марки като TFNC, FOREVER UNIQUE, QUONTUM и други.Качество гарантирано от производителя.Безплатна доставка за цялата страна. www.damskidrehi.eu
Фирма:
Град:
website
Описание:
magi-m.com
“Маги-М” ЕООД гр.Стара Загора е основана през 1997година. Основната дейност на фирмата е производство на дамско, мъжко и детско бельо(слипове, боксерки, бикини, прашки,потници, корсажи, бодита, сутиени, бански,). Дружеството има добър опит в разработването, производството и търговията на текстилни изделия. Фирмата работи предимно с висококчествени еластомерни платове. За качество на бельото ни се грижи стриктен качествен контрол. “Маги-М” ЕООД се стреми да поддържа европейско ниво в отношенията си с клиентите и бизнеспартньорите си,както и в качеството на произвежданата продукция.
Фирма:
Град:
website
Описание:
lateda-bridal.com
Дизайнерска мода на булчински и абитуриентски рокли , изработване на уникати по идея на клиента.
Фирма:
Град:
website
Описание:
pinks.bg
Pinks.bg е сайт за мода и красота. Последни новини от световния подиум. Информация за български дизайнери, последни колекции. Онлайн бутик с единични и уникални дрехи и аксесоари.
Фирма:
Град:
website
Описание:
sentiment.bg
Oсновната дейност на „Sentiment” е продажбата на едро и дребно на мъжко и дамско бельо, бански, чорапогащи,хавлии и аксесоари. Само при нас ще откриете престижни и емблематични марки като Cavalli, Nicole Olivier, Rebecca, Navigare, Oxyde, John Galliano, Sielei, Voila, Bikkembergs, Lormar и др. Фирмата представя два пъти в годината нови модни серии за сезоните пролет/лято и есен/зима. Колекциите се отличават с високото качество на материите и всеки отделен детайл, съобразени са с най-новите модни тенденции от световния подиум. Продуктите на “Sentiment” са за хората, които уважават себе си и знаят как да изразят своята природа. Те Ви дават възможност да се чувствате уверени и сексапилни, превръщайки всеки момент от Вашето ежедневие в специален. Подарете си качеството, което заслужавате.