Категории

.

Друга търговия на едро

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://matrak.info
Голямо разнообразие от матраци и продукти за съня. Само утвърдени марки матраци с отстъпки до -50%. Качество и комфорт.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.bebeshkavizitka.com/
Индивидуален дизайн с данните на вашето дете, декорации, избор на модел и цветове
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.adi-shoes.com
Фирма ADI е утвърден производител на дамски обувки, както в България, така и в повечето държави на ЕС. Повече от 20 години Adi Lady’Shoes създава стил и удобство за своите клиенти. Във фирмата работят специалисти с висока квалификация и богат опит, като непрекъснато се обновява и повишава нивото на стандарта и качеството на работа. Екип от млади и креативни моделиери и конструктори внася отличителен белег в колекциите на Adi Lady’s Shoes. ADI печели и оправдава доверието на своите клиенти, като задоволява техните изисквания за качество, комфорт и модерен облик на обувките и се стреми към все по-голям професионализъм.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://koja.bg
Естествена и изкуствена кожа за мебели и тапицерия.Дамаски.Лепила и консумативи за мебелната и обувната промишленост.Безплатна доставка на заявените артикули.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bukata.eu
Освен букови, чамови и тополови дъски, предлагаме и букови дърва за огрев.
Фирма:
Град:
website
Описание:
PRODAVAM OBORUDVAN HRANITELEN MAGAZIN V MOMENTA RABOTEW
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.nexans-power-accessories.com/index.php?id=101
Фирма “МАКРИС - ГПХ“ ООД е дъщерна фирама на “NEXANS power accessories germany gmbh“ (NPAG) - гр. Хоф, Германия и търгува с изолационни ленти PLYMOUTH; съединителна, носеща и укрепваща арматура за електропроводи за ниско, средно и високо напрежение (опъвателни клеми, носещи клеми, обици, кратунки, пеперуди, U-болтове, токови клеми, кербови съединители и др.) и кабелна арматура за възстановяване на изолацията на кабели за ниско, средно и високо напрежение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.unicart.bg
В Уникарт Вие можете да откриете артикули за всеки празничен повод, както и туристическо-ориентирани продукти. Предлагаме Ви празнични картички, сувенири, подаръчни торбички и опаковъчна хартия, магнити, чаши, календари, пътни и илюстровани карти. Уникарт се наложи с разнообразието на артикули и новаторската атмосфера, която предлагат.
Фирма:
Град:
website
Описание:
fotis-bg.com
Фабриката F&L предлага качествени и разнообразни стоки съобразени с най-новите тенденции в текстилното производство. При нас ще откриете красива бродерия на покривки, пердета, възглавници, спално бельо и кърпи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.videosistemi.net
"РВЦ" е утвърден вносител за българския пазар на различни видове камери за вътрешно и външно наблюдение, камери за охрана на помещения и изгради, нощно видео наблюдение, възможност за запис на наблюдението чрез DVR, отдалечен контрол.