Категории

.

Други дейности в областта на бизнес услугите

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://event-management.bg
Професионално организиране на конференции, фирмени партита, тим билдинг и други бизнес събития от PR Агенция Никели за вашия бизнес. Предлагаме шатри, кетъринг и брандиране. http://event-management.bg
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.survey.bg
Survey.bg е водеща платформа за онлайн анкети и проучвания. Дава възможност за изготвяне на целеви онлайн проучвания, получаване на безценна обратна връзка и използване на експертни методи за анализ. Маркетинг, човешки, ресурси, индустриални анализи, академични проучвания и много други приложения лесно, бързо и рентабилно. Без софтуер за закупуване, без допълнителни програми или разходи - единствено Survey.bg и целта на вашето онлайн проучване. Нашата модерна платформа съчетава гъвкавост, лекота на използване и мощни анализи в един изключително икономически ефективен продукт.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.partyservice.bg/

PartyService.bg е парти агенция предлагаща организация на детски рождени дни, партита за рожден ден и фирмени партита, корпоративни събития и тийм билдинг. Парти Сървиз е надеждна фирма и гарантира пълен комфорт на вашите служители. Организирането на тийм билдинг става из цялата страна, на море, из София и на други места.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.partyservice.bg/

Парти Сървиз.БГ е фирма предлагаща пълен набор от услуги по организация на фирмени партита и тийм билдинг. Специализиране е и в организация на детски партита и партита за рожден ден. Създадена е през 2017 година и от тогава до сега се радва на успех и работа с многобройни клиенти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЛИЦЕНЗИРАН КАЗАН ЗА РАКИЯИЗВАРИАВАНЕ МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.atlasfinance.bg
Kонсултации на дружества относно тяхната капиталова структура, отраслова стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества - сливане, вливане, отделяне, разделяне и сделки по придобиване на предприятия; счетоводна дейност; застрахователно посредничество; специализирани чуждоезикови преводи; услуги и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.andypest.alle.bg
АНДИ ПЕСТ КОНТРОЛ ЕООД е регистрирана и лицензирана от Министерство на Здравеопазването с основен предмет на дейност - борба с вредители в жилищни, хранителни, обществени, стопански, производствени и търговски обекти:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ЗАМА ООД с адрес София, ул. Свиленица 8, ет. 3 ап. 7 и телефон 088 7796059. Основната дейност на ЗАМА ООД е Организиране на бизнес срещи, конференции и събития.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Организиране на бизнес срещи, конференции и събития" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ЕВИКО-21 ЕООД. Ще се свържете най-лесно с ЕВИКО-21 ЕООД на телефон 02 9300794.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ГОСИП СТУДИО ООД, с адрес София, ул. Васил Кирков 33 и телефон 088 8417460 е вписана с основна дейност Организиране на бизнес срещи, конференции и събития.