Категории

.

Други дейности в областта на компютърните технологии

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.progressfactory.bg/bg/
Прогрес Фактори 0888252723 https://www.progressfactory.bg/bg/ Доверете се на професионалистите от рекламна агенция Прогрес Фактори. Предлагаме голямо разнообразие от услуги: печатни рекламни материали, онлайн реклама, изграждане и поддръжка на уебсайтове и SEO оптимизация. За повече информация се свържете с нас на 088 825 2723. рекламна агенция София,изработка на уебсайт София,изработка на сайт София,seo оптимизация цена София,маркетинг агенция София
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.webpr.eu/
WebPR предоставя SEO (Search Engine Optimization) – оптимизация за търсачки и SEM (Search engine marketing) - маркетинг за търсачки за вашия уеб-сайт или онлайн магазин. За да изгради правилен облик в Интернет вече е почти фундаментално необходимо да бъдете на първа страница в Google. А за да постигнете това, трябва да се доверите на хора с доказан опит и резултати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.grabi.bg/
Граби.БГ всички предложения от сайтовете за колективно пазаруване на едно място, стотици нови оферти всеки ден.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://varnadev.com/
ВАРНА ДЕВ ООД предлага на своите клиенти широка гама от уеб решения. Ние изработваме уеб сайтове, онлайн магазини, дигитален маркетинг, продуктова и други видове професионална фотография.
Фирма:
Град:
website
Описание:
voodootech.net
ВУДУ Технолоджис ООД е фирма предлагаща широк спектър от услуги в сферата на Информационните Технологии. За малкия и среден бизнес. Поддръжка на компютри, абонаментна поддръжка, изграждане на мрежи, web design, лого дизайн, дизайн на визитки,
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.webnotize.me
"Уебнотайз" ООД Варна e компания, предлагаща широк избор от уеб продукти, включващи уеб дизайн на сайт, уеб програмиране, seo оптимизация и social media marketing. Нашият екип от дизайнери, програмисти и проект мениджъри е напълно всеотдаен да обслужва, съдейства и комуникира с Вас във всяка една стъпка от процеса на работа. Независимо дали се нуждаете от изработка на сайт, уеб дизайн, SEO оптимизация или интернет маркетинг като цяло, можете да разчитате на нашата пълна подкрепа в развитието на Вашият бизнес онлайн.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е Cisco Select Certified Partner и Cisco Small Business Specialized Partner Занимаваме се с проектиране, изграждане и обслужване на мрежови решения; продажба и сервиз на компютри и офис-техника, зареждане на тонер касети. Имаме изградена Cisco академия в която става обучение на CCNA специалисти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
veda-accounting.com
"Веда Акаунтинг" ООД "Веда Акаунтинг" ООД предлага комплексни решения, свързани с: Цялостното счетоводно обслужване в малки и средни предприятия. Компютърна поддръжка в малки и средни предприятия. Счетоводни услуги IT Решения "Веда Акаунтинг" ООД Счетоводни услуги тел. +359885550091 d.kolev@veda-accounting.com IT Решения тел.+359898575315 y.yankov@veda-accounting.com
Фирма:
Град:
website
Описание:
itservices.bg
Тритон България е компания, която предоставя IT услуги на фирми и частни лица. Ние предлагаме абонаментна компютърна поддръжка за офиси, инсталиране и преинсталиране на windows, конфигуриране на сървъри и рутери, продажба на компютри, лаптопи, сървъри и аксесоари за тях, компютърни мрежи, IP телефонни разговори. При закупуване на софтуер от IT Services, може да се възползвате и от следните услуги на преферанциални цени: Инсталиране на Windows с лицензиран софтуер закупен от IT Services: 0.99 лв. Инсталиране на MS Office с лицензиран софтуер закупен от IT Services: 0.99 лв. Инсталиране на антивирусна програма закупена от IT Services: 0.99 лв.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Talantix.com е най голямата платформа за IT таланти в България. Армия от няколко хиляди IT специалисти и таланти са готови да изпълнят Вашите проекти за лого, уеб сайт, софтуер и хардуер. Използвайте нашата система за да реализирате Вашите следващи уникални проекти.