Категории

.

Друго парично посредничество

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.goldcenter.bg
Създадена от професионалист Голд Сентър осигурява качествено обслужване във сферата на благородните метали. Предлага злато, сребро, монети, кюлчета, медали и колекционерски артикули. При желание на клиена може и да се изработи модел по поръчка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://хамалски-услуги.com
Хамалски услуги в СОФИЯ предлагани от истински хамали за изнасяне и транспортиране на вещи и мебели в София и страната.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.vehtoshari.com
Безплатно изхвърляне на мебели в София и региона около града. Извозване на метални отпадъци и много добре запазени мебели, изхвърляне на вехтории.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.reklamator.com/vkkchzs_agroimpuls
Агроимпулс” е кредитна кооперация с основна дейност, насочена към кредитиране на земеделските стопанства и отпускане на средства за развитие на селските райони. Нашите експерти ще извършат оглед на активите на вашето земеделско стопанство или друг вид дейност. Те правят оценка на място и насочват, препоръчват, консултират за потенциала на заемателя, с цел обосновка на заема и неговият размер. За повече информация се свържете с нас!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Предприемаческа и посредническа дейност" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ИН-ТЕКСТИЛ ЕООД. Ще се свържете най-лесно с ИН-ТЕКСТИЛ ЕООД на телефон 02 8688301.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОСРЕДНИК ДЕЛТА СТОК АД с адрес Ст.Стамболов 6 в София можете да намерите на телефон 02 811 50 60. Дейността на ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОСРЕДНИК ДЕЛТА СТОК АД е Предприемаческа и посредническа дейност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ИМПАЛА 59 ЕООД с адрес София, жк. Младост 1, бл. 41 вх. 2 ет. 13 ап. 138 и телефон 087 8336635. Основната дейност на ИМПАЛА 59 ЕООД е Предприемаческа и посредническа дейност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Предприемаческа и посредническа дейност" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ЖАНА-С.ПЕТРОВА ЕТ. Ще се свържете най-лесно с ЖАНА-С.ПЕТРОВА ЕТ на телефон 02 8276177.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ЕН ЕНД ДЖЕЙ ГРУП ЕООД с адрес София, жк. Лозанец, ул.Димитър Хаджикоцев 25 и телефон 02 8659710. Основната дейност на ЕН ЕНД ДЖЕЙ ГРУП ЕООД е Предприемаческа и посредническа дейност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Предприемаческа и посредническа дейност" съдържа сред вписванията за град София фирма ЕН ДЖИ БИ-КОНСУЛТИНГ ЕООД. Ще се свържете най-лесно с ЕН ДЖИ БИ-КОНСУЛТИНГ ЕООД на телефон 02 862 94 13.