Категории

.

Електрическа енергия

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.nagrevatel.eu
Производство на всички видове нагреватели, нагревателни системи, системи за отопление, Тръбни нагреватели, керамични нагреватели, кварцови нагреватели. Всички модели реотани, по желание на клиента!!! http://www.nagrevatel.eu
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на Безчеткови ВетроГенератори с мощност до 30 kw.Работното колело на ветрогенератора е от вертикален S тип с ротационна повърхнина на торзионен принцип и скорост на вятъра над 1.5 метра в секунда и генератори с Водни турбини S образен тип с двойно действащо работно колело от 5 до 40 KW. и малък пад от 1 до 2 метра,а също и плаващ тип на свободно течаща вода. КПД то достига от 72 до 85 % от ветровото усилие на работните плоскости.Срок за възвращаемост на инвестицията от 12 до 24 месеца.Гарантирано и Патентовано.Без Аналог! Предлагаме доставка,монтаж и запускане до пълна експлоатация на малки и средни фотоволтаични електроцентрали от полиморфен силиций с ниска интензивност на осветяване на плочи и гъвкави платки с цени от 1.1 Евро до 1.4 Евро на W.Цената е за над 150 панела.Мощност на панелите от 160 W до 270 W.До 150 панела–цена от 1.4 до 1.6 Евро.
Фирма:
Град:
website
Описание:
technoel.eu
Интеграция на Critical Business Applications. Внос, проектиране, инсталация и поддръжка на системи за аварийно и основно токозахранване - Дизел генератори Inmesol, AKSA, TEKSAN, Green Power, CATERPILLAR, UPS системи AEC, APC, MGE, EMERSON, EATON, електроизграждане, Климатични системи- HITEMA, TECNAIR, EMERSON, SHTULZ free cooling. Фото и Ветро генераторни системи S&C. Абонаментна извън гаранционна профилактика и поддръжка. Изграждане на комуникационни и дейта центри. Data Center Builders.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Мисията на АРЕИ България ООД е да направи достояние на колкото може повече хора знанието и техническите средства за улавяне и оползотворяване на природните енергии и така да спомогне за трайно осигуряване на светъл, чист и уютен живот на днешното и бъдещите поколения. За да осъществи мисията си АРЕИ България ООД (Институт за Алтернативни и Възобновяеми Енергии) / AREI Bulgaria Ltd (Alternative Renewable Energies Institute) се стреми да обедини възможностите на науката, търговията и производството за все по-цялостно овладяване на енергията на вятъра, слънцето, водата, биомасата, и т.н.
Фирма:
Град:
website
Описание:
wtcsofia.bg
Самсунг Дойчланд е част от Samsung C&T Corporation. Занимава се с търговия на индустриални стоки, машини и съоръжения, организация и реализиране на проекти в областта на производството на енергия, възобновяемите енергийни източници, пречистване на водите и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Здравей,ако си зайнтересован да разбереш как да намалиш разходите си за електроенергия -> това е решението:соларни панели,които захранват ел.принадлежностите във вашият оютен дом(ТВ,Аудио,Осветление..) + добълнително соларни панели, които ви набавят вряла вода(Винаги топла вода в бойлерът ви).И как става това?С помоща на слънчевите лъчи => 9 месеца от годината вие спирате да плащате сметки за ток ;) Фирмата осигорява доставки и монтаж.Най-подходящи са за потребители,които пребивават в къщи или колперации и са 100% ефикасни,имат гаранция,която се осигорява от самата фирма.
Фирма:
Град:
website
Описание:
era-energy.com
Устройство за генериране на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници. Mалогабаритен безколекторен генератор.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.megatronica.biz
МЕГАТРОНИКА развива своята дейност в сферата на енергийно-ефективните и екологични технологии.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ИНОВАЦИОННО ДРУЖЕСТВО-СОЛАРНА ЕНЕРГЕТИКА АД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9870600. Фирмата извършва дейност "Алтернативни източници на енергия".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИКОСИСТЕМ ЕООД с адрес Стара планина 14 в ТРОЯН можете да намерите на телефон 088 7585354. Дейността на ИКОСИСТЕМ ЕООД е Алтернативни източници на енергия.