Категории

.

Енергетика

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://termoproekt.bg/
Фирма Термопроект ЕООД предлага на вниманието на своите клиенти възможността за изграждане на най-модерните и ефективни към момента отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Освен високо ниво на енергийна ефективност, нашите инсталации предлагат изключителна гъвкавост, която напълно съобразяваме с вашите персонални предпочитания и невероятна дискретност, която напълно ще ви накара да забравите за съществуването на ОВК инсталация във вашия дом или офис сграда. Към момента ние сме едно от най-уважаваните и авторитетни имена в бранша на територията на България.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Доставка, монтаж и сервиз на асансьорни уредби.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.stselectronics.eu
СТС Електроникс ООД е най-големият български производител на датчици и електронни устройства за автоматизация на производството и е позиционирана в гр. Габрово. Дейността си започва през 1990г. От този момент, посоката в която се развива е увеличаване на обема на производството и въвеждане на съвременни материали и технологии.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Топлоизолации и хидроизолации по алпийски метод и от скеле, шпакловка, декоративна мазилка , обръщане на дограма, боядисване, изграждане на тераси ИТОНГ, измиване на прозорци , Всички видове довършителни дейности, Безплатен оглед , гаранция,качество, срок на изпълнение! Тел.-
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.catalog.bg/items.php?company=43151&special=6118
Kафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша /SAECO, JURA, SOLIS, SATRAP, GAGGIA, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, BOSCH, TERMOZETA,GUZZINI, DELONGHI, AEG, KRUPS и др./в идеално състояние.С невероятен дизайн и най-модерните технологии тe изглеждат перфектно във всяка съвременна обстановка,просто натиснете бутона и те смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе,приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение.Лесни за употреба и идеални за работа там, където мястото е ограничено,тези машини са отличният избор за да се докоснете до съвършения вкус на истинското италианско еспресо. Постоянен внос от Швейцария и Италия,продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати,барови машини и кафемашини работещи с капсули и чалди на цени от 220лв.Гаранционен и следгаранционен сервиз в няколко града, а при определени условия се предоставят безплатно.Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO и GAGGIA с 2 години гаранция, както и резервни части за всички модели кафемашини РОБОТИ, БАРОВИ, ВЕНДИНГ и КАФЕМЕЛАЧКИ..GSM 0887701056 /email: saecogroup@abv.bg/ Николай Николов Повече снимки на този адрес http;//saecogroup.business.bg/ или http://www.catalog.bg/items.php?company=43151&special=6118
Фирма:
Град:
website
Описание:
Ikonomia-Tok.com
ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници ООД
Фирма:
Град:
website
Описание:
VetroGeneratori.eu
От 2010 г. е регистрацията на фирмата ни и патента на Безчетков ВетроГенератор с мощност до 30 KW. и скорост на вятъра над 1.5 м/сeк., патент на генератор с Водна турбина S образен тип с двойно действащо работно колело от 4 до 100 KW. и малък пад от 1 до 2 метра, а също и патент на плаващ тип генератор на свободно течаща вода.
Фирма:
Град:
website
Описание:
pepina.org
В магазина на "Пепина електроникс" на ул.Сердика 15 София с управител Любен Любенов можете да намерите богато разнобразие на електронни елементи над 4000 позиции: диоди, транзистори, китове, мултицети, говорители поръчки на трансформатори от 5 до 6000W и още много други изделия в областа на електрониката.
Фирма:
Град:
website
Описание:
robox-bg.com
"Робокс"ЕООД е основана през 1990г. През годините се е сформирал екип от специалисти, които компетентно съветват клиентите и създават качествени продукти. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни позволява да създаваме строго индивидуални озвучителни схеми, съобразени с поетия обект, с конкурентно качество и цени. Фирмата е специализирана в проектиране, производство, доставка, акустични измервания, монтаж и сервизно обслужване на професионални акустични системи, както и доставка на всякакъв вид озвучителна техника от водещи фирми. Продуктите ни са предназначени за дискотеки, барове,вариатета, казина, бинго зали, стадиони, басейни, многоцелеви зали, ресторанти, хотели, търговски обекти, спортни обекти,театри,читалища и други сгради с обществено предназначение. Клиенти на фирмата са частни лица (като DJ,оркестри и др.) държавни организации(като читалища,театри,общини и др.) и частни фирми.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.energoinvestment.bg
Енергоинвестмънт АД се ангажира да предостави на бизнеса достъпна електроенергия, персонализирани решения и превъзходно обслужване.