Категории

.

Фотография

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.podarispomen.bg
„Подари спомен“ https://www.podarispomen.bg е първият по рода си уеб сайт за персонализирани списания: Основната ни цел е всеки да може да създаде персонализиран подарък за свой любим човек, който да зарадва за всеки повод. С нашите уникални списания Вашия подарък ще се отличи от останалите и ще остане, като траен спомен. Качи снимки, напиши текст и ние ще ти изпратим отпечатано списание А4 до твоята врата.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://wsweddings.eu
Екипът на Whiteshadows Weddings е специализиран в изготвянето на първокачественo сватбено видеозаснемане и сватбена фотография. Попитайте за сватбена фотография и сватбено видеозаснемане с дрон при изготвянето на вашия индивидуален сватбен пакет.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://brigadata.bg/uslugi/145-transportni-uslugi
Предлагаме услуги пряко свързани с товарен транспорт, както и бързи доставки на товари в рамките на София и околностите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://brigadata.bg/uslugi/157-hamalski-uslugi
Бригадата ще се погрижи за преместването на Вашия дом или офис с професионализъм и на разумна цена.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://road-assistance.eu
Пътна помощ в град София от Road assistance предлага експесно ретаприране на автомобил, джип, мотор и бус на ниска цена денонощно 24/7
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.chavdarchernev.com
Цифрово Фотостудио Kodak digital Imaging:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Професионално фотозаснемане на реклами, каталози, изработка календари, модна, студийна, рекламна фотография, снимане и на открит терен, интериорна и екстериорна фотография. Разполагаме със студио в центъра на гр. Варна, оборудвано с професионално осветление за всякакъв тип фотография, условия за създаване на изкуствен интериор, дрехи,аксесоари. За снимане на реклами разполагаме и с екип от професионални модели, гримьори и стилисти. Изработваме рекламни каталози, бук-ове за професионални модели и манекени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
    ФОТО СТУДИО ДЪГА     ПРОФЕСИОНАЛНО ЦИФРОВО ВИДЕО И ФОТОЗАСНИМАНЕ Изработка на сватбени фотоалбуми и фотокниги, DVD с кристално качество, специални ефекти, компютърен монтаж, музикално оформление. Всички видове фото- и видеоуслуги на достъпни цени. Съхранете вашите щастливи мигове! Контакти: Стара Загора, ул. „Димчо Стаев”№42 e-mail: dagaphoto@yahoo.com Skype: daga_photo_stz Тел: 042/ 600-453 042/ 645-356 088-773-8899 0878-29-34-25