Категории

.

Фотография

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://brigadata.bg/uslugi/145-transportni-uslugi
Предлагаме услуги пряко свързани с товарен транспорт, както и бързи доставки на товари в рамките на София и околностите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://brigadata.bg/uslugi/157-hamalski-uslugi
Бригадата ще се погрижи за преместването на Вашия дом или офис с професионализъм и на разумна цена.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://road-assistance.eu
Пътна помощ в град София от Road assistance предлага експесно ретаприране на автомобил, джип, мотор и бус на ниска цена денонощно 24/7
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.chavdarchernev.com
Цифрово Фотостудио Kodak digital Imaging:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Професионално фотозаснемане на реклами, каталози, изработка календари, модна, студийна, рекламна фотография, снимане и на открит терен, интериорна и екстериорна фотография. Разполагаме със студио в центъра на гр. Варна, оборудвано с професионално осветление за всякакъв тип фотография, условия за създаване на изкуствен интериор, дрехи,аксесоари. За снимане на реклами разполагаме и с екип от професионални модели, гримьори и стилисти. Изработваме рекламни каталози, бук-ове за професионални модели и манекени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
    ФОТО СТУДИО ДЪГА     ПРОФЕСИОНАЛНО ЦИФРОВО ВИДЕО И ФОТОЗАСНИМАНЕ Изработка на сватбени фотоалбуми и фотокниги, DVD с кристално качество, специални ефекти, компютърен монтаж, музикално оформление. Всички видове фото- и видеоуслуги на достъпни цени. Съхранете вашите щастливи мигове! Контакти: Стара Загора, ул. „Димчо Стаев”№42 e-mail: dagaphoto@yahoo.com Skype: daga_photo_stz Тел: 042/ 600-453 042/ 645-356 088-773-8899 0878-29-34-25
Фирма:
Град:
website
Описание:
ruli.eu
Ние сме екип от съмишленици, обединени повече от десет години от идеята да радваме нашите клиенти и работата да е нашето хоби. Започнахме с организиране и техническо обезпечаване със звук и сценично осветление на масови мероприятия и концерти. Много бързо разбрахме, че доброто шоу изисква мултимедийни техники и добавихме видео и фотоапаратура за заснемане и прожектиране. Това ни позволява да осигуряваме най-различни по сложност и обем събития , от различни жанрове и стилове. За първи път организирахме и заснехме сватба през 2005 година. Работата в екип, опитът в подготовката и реализация на големи събития ни помогнаха да виждаме радостта на хората в най-важният за тях ден от живота. И така до днес!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Професионално фото и видео заснемане на семейни и фирмени тържества и събития. Заснемане на фото сесии, сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, семейни и фирмени тържества и други важни събития. Прехвърляне на запис от видео касета на DVD и CD.