Категории

.

Фуражи и други суровини от растителен и животински произход

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предлага чистопородни зайци от породите "Бял Новозеландски" и "Калифорнийски"за разплод, фураж, гранули и оборудване по поръчка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
noack.bg
Официален представител на BIOKAR - класически сухи и готови среди за микробиологични анализи; 3m petrifilm - уникална система за микробиологичен анализ; biotrace - АТФ-метод за контрол на хигиената, плаки за хигиенен контрол; TECRA - бързи скрининг-тестове за хранителни патогени (salmonella, Listeria); NEOGEN - микотоксини, тестване за хранителни алергени, а също и оборудване а тестване на млякото - ръчни, полуавтоматизирани и напулно автоматизирани инфрачервени или FTIR инструменти за анализ на мазнини, белъчини, лактоза и общи агрегати.Флуоресцентна поточна цитометрия и лазерна поточна цитометрия за бактерии в млякото и млечните продукти. Фуражни добавки - сухо мляко, суха мазнина, високо протеинов соев шрот заместител на рибно брашно, ензими, премикси, слепващо вещество за гранули, антиоксиданти, органични киселини/сухи и течни/, токсинбайндери. Фирмата е представител на водещи европейски фирми в производството на добавки за фуражната промишленост - DANISCO, biomin, BOREGAARD, LIGNOTECH, suomen rehu, KEMIRA, hamlet protein, MIAVIT и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на ръжени и пшенични брашна и фуражи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
nova-96.com
Фирмата ни е българо-швейцарско дружество, специализирало в производството на висококачествени комбинирани фуражи за всички животни. Разполагаме също със складова база за зърносъхранение с над 7000 кв.м. закрита площ с възможност за индивидуално складиране на зърното или стоките ви. Базата разполага с 60 тонен електронен кантар, фадроми и транспорт за ваше удобство.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изкупуване на големи количества: • зърно • слънчоглед и други фуражни култури.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Провими-България произвежда, разработва и предлага за различните видове категории животни: биоконцентрати, комбинирани фуражи, специални продукти, програми и рецепти за хранене, безплатни консултации по хранене, отглеждане и здравеопазване на животните.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма И.АНГЕЛОВ ЕТ, с адрес Пещера, ул. М.Такев 51 и телефон 0350 64104 е вписана с основна дейност Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ЗООХРАНИНВЕСТ с адрес Бургас, Промишлена Зона - Запад и телефон 056 844499. Основната дейност на ЗООХРАНИНВЕСТ е Фураж и фуражни компоненти - производство и търговия.