Категории

.

Галерии

Фирма:
Град:
website
Описание:
ул.Георги Бенковски № 18-20
Галерия Сити Плевен възниква като малка частна колекция, която с течение на времето се увеличава и броят на картините нараства. В момента, в галерията има над 5000 картини на известни български и чуждестранни художници. Ние не предлагаме само картини, но и статуетки, скулптури и много ценни и редки произведения на изкуството. Тук се съхраняват множество уникални творби, които имат не само художествена, но и историческа стойност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.1001kartini.com/
Картини, декоративни пана за стена и репродукции на отлични цени от онлайн магазин 1001 Картини. Фото-картини и колажи с ваши снимки. Вижте нашите предложения за декорация на дома и офиса. Доставка до адрес.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://artyour.business
Изработка на качествени рекламни графити, брандиране на автомобили и обекти чрез рисуване или фолио. Въздействащи картини и стикери. Рисуваме послания.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ПРОДАВАМ авторски картини на платно с маслени бои рамкирани:)
Фирма:
Град:
website
Описание:
Работно ателие- галерия на художника Анастас Стамов.Предлага живопис,графика,пластика,рисувана коприна,иконопис и на други съвременни български автори.Дава уроци по рисуване.За контакти: 0893 997020
Фирма:
Град:
website
Описание:
Галерия "Арт Муза" призентира съвременно българско изкуство: живопис, графика, пластика, икони, текстил, фотография. Организира уроци по рисуване, арт терапия, рисуване по поръчка. Изгодни цени, разнообразие от асортимент и отстъпки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Експозицията на “COLOURS OF INDIA GALLERY” представя автентична традиционна индийска живопис върху коприна. От ръчно рисувани картички до картини, дело на опитни майстори, всеки би могъл да намери нещо за себе си и да внесе малко красота и екзотика от Далечния изток в своя дом. Топлият, ярък и наситен колорит, съчетан с фин рисунък и изящен детайл, както и красивата орнаментална украса ни напомнят за миниатюри от стари манускрипти. За изпълнението на най-добрите образци от тази живопис, винаги създавани на ръка, се използват основно натурални пигменти – цветове добити от стриването на полускъпоценни камъни или извлечени от растения, а златните и сребърни съставки карат багрите да блестят. Кашмирени шалове в красиви цветови гами с ръчна бродерия и малки дървени сувенири изработени на ръка внасят разнообразие в колекцията на галерията. Основната идея на създателите на “COLOURS OF INDIA GALLERY” е да предлагат качествени индийски произведения на изкуството на цени достъпни за всеки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Арт Галерия Даниела Кнежевич - картини, икони, разпятия, дърворезби, венециански маски, карнавални маски, рисувана коприна
Фирма:
Град:
website
Описание:
Виртуална галерия за живопис, скулптура и дърворезба
Фирма:
Град:
website
Описание:
АРТ ГАЛЕРИЯ КРЕАТИВ е създаден за да представя част от съвременното Българско изкуство. Целта на АРТ ГАЛЕРИЯ КРЕАТИВ е да популяризира творчеството на авторите представени в сайта в България и света, давайки възможност на всеки желаещ да притежава част от българската култура и изкуство. Екипът на artgallery-creative.com е готов да публикува творчеството на всеки творец който би искал да популяризира изкуството си чрез интернет.