Категории

.

Издателска дейност

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.airgroup2000.com
Издател на списанията "Клуб КРИЛЕ", "Клуб ОРЪЖИЕ", "Клуб ОКЕАН", "Ретросалон", "НАТО и България", книги на военно-техническа и историческа тематика. Рекламни медии - календари, флаери, постери,стикери. Предпечатни и печатни услуги.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.blendbg.com
Пълно рекламно обслужване
Фирма:
Град:
website
Описание:
Рекламна агенция "Роси"извършва комплексно обслужване на клиентите си в сферата на рекламата,като разполага със собствена база за офсетов и дигитален печат/кратките серии не са проблем/ изработва стикери на лента в малки серии и различни големини,режещ плотер с размер 122мм и рязане по контур,млад и креативен екип от дизаинери и компютърни специалисти и пр.Екип за изработка на светещи и не светещи табели,пирамидки и др.Брандиране на автомобили и витрини.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mbe-bg.com
Списание “МАШИНОСТРОЕНЕ & ЕЛЕКТРОТЕХНИКА” със своята 60 -годишна история е едно от най-старите и четени отраслови издания в страната. Издава се със съдействието на Браншовата камара по машиностроене, Българската асоциация по електротехника и електроника и Научно-техническия съюз по машиностроене. Всеки брой достига до селектирана широка база от индустриални предприятия, търговски фирми и представителства, държавни и образователни институции и включва материали, представящиактуална информация в различни тематични направления: * Индустриална автоматизация и роботизация, контролно-измервателна и аналитична апаратура, лабораторна техника и оборудване * Електротехника и електрооборудване, електроника и електронни компоненти * Машиностроене, металорежещи и металообработващи машини и инструменти и техническо оборудване * Стоманени и чугунени отливки, заготвително производство, профили и др. * Заваръчна техника и лазeрни системи * Оборудване, компоненти, системи и технологии в химическата и обработващите индустрии * Инструментална екипировка, технологични модули и системи, пластмасови и каучукови изделия и опаковки. * Машини и оборудване за дърводобив, дървопреработване и мебелно производство * Машини и оборудване за хранително-вкусова и питейна промишленост * Хидравлика и пневматика * Автомобилна индустрия * Подемно-транспортна техника * Международен и вътрешен транспорт, логистика и спедиция, транспортни средства, складова техника. Издателство Машиноинтелект ЕООД издава: *Каталог на членовете на БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА И ЕЛЕКТРОНИКАТА; * Годишен справочник на секторите: Електротехника, електроника, поддоставчици, машини; * Алманах на Приоритетни сектори на българската инженерна индустрия. Всички издания се разпространяват безплатно на големите изложбени центрове в страната и чужбина като Пловдивския панаир АД, МИЦ - София, Хановерския панаир, Панаири Бърно АД и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
newapproach.bg/
New Approach е агенция, специализирана в интегрираните маркетингови и корпоративни комуникации, базирана в София, България. Компанията предлага широк кръг от комуникационни услуги с акцент върху връзки с обществеността, управление на отношения с медии, управление на репутацията, стратегически и промоционален маркетинг, както и интерактивен маркетинг в цифрови медии и социални мрежи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.claryx.net
Производство на рекламни хартиени торби, универсални хартиени торбички,пликове, опаковки. Разнообразие на хартии, печaтни и довършителни процеси, цветни захвати. Възможност за изработка на торби по подаден от клиента размер.
Фирма:
Град:
website
Описание:
expoprint.biz
Рекламна и развойна дейност. Дизайн, предпечатни процеси и печат.
Фирма:
Град:
website
Описание:
“БЪЛГАРСКА ФИЛАТЕЛИЯ И НУМИЗМАТИКА” е специализирана в производството на качествени цветни изработки – пощенски марки, каталози, списания. Отпечатване и книговезка изработка на листови и безкрайни формуляри, печат върху пликове за писма с цветност до 4+1 цвята, иглена номерация, обработка на големи обеми бизнес кореспонденция - персонализация, отпечатване и пликоване, влагане на рекламни приложения.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.celestialbg.eu
широкоформатен печат, дизайн, брендване автомобили, опаковане на сгради с рекламни визии
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.suveniri.bg
Рекламна агенция ВаКом Адвъртайзинг е създадена през 1991 г. в гр. Варна. Основният ни предмет на дейност е външна реклама/мега бордове, билбордове и сити лайтове в цялата страна,светещи табели,обемни букви,знамена/, сувенирна реклама/печат на запалки,химикалки,ключодържатели,тениски,шапки/, печатна реклама/визитки,менюта, каталози, брошури, листовки, плакати, календари/, изработка на сайтове, презентации, брандиране. Управляваме повече от 100 бр. съоръжения за външна реклама тип „Ракета” на територията на град Варна, разположени по най-оживените улици и булеварди на града и в зоната на курортните комплекси в околностите.