Категории

.

Камини

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://belady.bg
Тук ще откриете всичко, което една дама търси - съвети за здраве, красота, любов, пари. Винаги изчерпателни в информацията - женският портал на България
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
otosystem.bg
Ние сме фирма, съставена от опитни специалисти в областта на проектирането и изграждането на отоплителни системи, облицовки на камини, слънчеви инсталации, хидрофори и водопроводи. Фирмата е основен търговски представител за североизточна България на фабрика за камини и печки “Прити”-гр. Лясковец. Чрез обединяването на нашите умения и опит, ние сме решени да предложим качествени комплексни решения за енергоефективността и комфорта във вашия дом или обществена сграда. Основната ни цел е да помогнем на нашите клиенти да получат услугите, от които се нуждаят без да жертват своето време и удобство.
Фирма:
Град:
website
Описание:
"Макс 4ЕМ" предлага цялостни решения за камини и отоплителни системи. Фирмата осигурява богат асортимент от различни модели облицовки за горивни камери - с плосък, кръгъл и призматичен екран, със странично или двойно отваряне, с едно, две или с три стъкла, камери с вградени вентилатори, както и с водни ризи. "Макс 4ЕМ" поддържа складови наличности от тези продукти. Достъпни са за избор и покупка на потребителите по всяко време. "Макс 4ЕМ" предлага възможност за изготвяне на облицовка по каталог.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изработка и монтаж на камини, барбекюта. Бар и кухненки плотове. Подпрозоръчни, стъпала, вътрешни и външни настилки-мрамор,гранит,варовик.Всички изделия от камък.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
bmcbg.org
Фирма АНДРОМЕДА - 7 ООД е оторизиран дистрибутор за територията на град Пловдив на ЕРАТО АД. Освен че предлага цялата продуктова гама котли и материали за направата на отоплителни инсталации, работещи на всички видове горива, фирмата е специализирана в разработка и монтаж на инсталации оползотворяващи биомаса. Този вид инсталации ще заема все по-голямо място на пазара, поради възможността, горивния процес лесно да се автоматизира, контролира и ниска цена на добиваната топлинна енергия - от порядъка на 7 стотинки / Kw/h. Най-често използваните горива в инсталациите на биомаса са дървесните пелети, дървесен чипс, дървесни стърготини, костилки от череши, вишни, сливи и други. Специализирани сме и в изграждането на слънчеви системи.