Категории

.

Каучукови изделия

Фирма:
Град:
website
Описание:
ztki.org
"ЗТКИ" ООД -гр. Ямбол е дружество със 100% частен капитал. Съществуванието му датира от 50-те години на миналия век. От цех за производство на надувни гумени изделия, топки, детски играчки и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
chimimport.bg
Фирмата е основана през 2000 година като дружество с ограничена отговорност с регистрация по ДДС. Тя е приемник на създадената през 1947 година дирекция "Каучук и каучукови изделия" в структурата на "Химимпорт" АД. ХИМИМПОРТ РАБЪР ООД осъществява внос, износ и реекспорт на различни видове естествен и синтетичен каучук за промишлеността, латекси на база естествен и синтетичен каучук, сажди и каучукови химикали за индустрията, товарни, електро- и мотокарни, селскостопански гуми и други. Дружеството разполага с големи складови бази в София, "Химснаб" АД, Илиянци и Русе, пристанище Русе-Изток. ХИМИМПОРТ РАБЪР ООД партнира с многобройни клиенти в страната от София, Пловдив, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Плевен, Дупница, Ихтиман, Ловеч и др. От началото на 2003 година ХИМИМПОРТ РАБЪР ООД е изключителен представител на румънския производител на автомобилни гуми DANUBIANA S.A. на фирма TOFAN GRUP, ROMANIA, за България. Дружеството предлага богата гама гуми с гарантирано качество по ISO-9001, знак за екологично производство по ISO-14001 и осигурена 18 месечна гаранция от датата на покупка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на технически изделия от бакелит и каучук за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и на бакелитови изделия за бита. Производство на: бакелитови лули, кабели, тампони, маншони, гумички, уплътнения,бакелитови плочки и др. за УАЗ, ГАЗ, ЗИЛ, МАЗ, КРАЗ, КАМАЗ, ИФА, ШКОДА, ЛАТВИЯ, ПРАГА и др., както и на бакелитови пепелници, бакелитови пръстени за газов винтил, ключета за газови котлони и много други!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство и търговия на каучукови и силиконови авточасти и изделия за машиностроенето или по модел на клиента. Фирмата разполага с широка база за производство на различни видове матрици. Като по този начин предлага на клиентите си изделия по документация или мостра.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Извършваме вулканизация на всички видове транспортни ленти от текстил и каучук - за хранителна промишленост, цигарени фабрики и др., ремъци и каиши.
Фирма:
Град:
website
Описание:
trading.bg
Фирма РУБЕНА БАЛКАН е създадена през 1997 г. като търговско представителство на Rubena a.s. – Чехия, а от 2003 г. е член на холдинга Чешки гумопроизводители включващ още: фирмите Rubena a.s. – Чехия, Rubena – Франция, Rubena – Словакия, Mitas, Buzuluk, Antikor и Sico Rubena. РУБЕНА БАЛКАН работи с фирми на българския пазар, а също така в Гърция, Турция и Македония, в областта на транспорта, добивната промишленост, енергетиката, селското стопанскво и химическата промишленост. В това направление ни познават като доставчици на семеринги, уплътнителни маншети, перифлекси, въздушни възглавници и трапецовидни ремъци.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Проектиране, разработване на технология и производство на широка гама каучукови изделия (всякакъв вид уплътнители, ролки, валове, тампони и др.). Каучукови изделия, устойчиви на агресивни среди, високи и ниски температури (- 50 до +250 градуса), отговарящи на санитарно - хигиенните норми. Използване на всички конвенционални и специални еластомери (NR, SBR, BR, CR, NBR, IR, EPDM, PUR, FKM, VMQ). Изработване на матрици по чертеж или образец. Доставка от склад на различни типове силиконов каучук на GE Bayer Silicones.
Фирма:
Град:
website
Описание:
technorubber.net
Машини и съоръжения за каучуковота промишленост. Ремонт, модернизация, възстановяване и производство на машини, оборудване, екипировка, инструменти. Продажба на машини.