Категории

.

Кетъринг

Фирма:
Град:
website
Описание:
expoevents.bg
Expo Events е една идея превърната в реалност. Идеята да създаваме събития, които са новаторски, интересни и полезни, събития, които да помните и които да искате да посетите отново. В Expo Events държим на лоялното партньорство и добрата организация, имаме приятелски подход към клиента и професионално отношение към поставените задачи и цели.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vselenata.com
Бар на края на Вселената-Младост предлага кетъринг услуга, както в самото заведение така и на предложено от нас или избрано от клиента място. Имаме богато меню, конкурентни цени и перфектно обслужване! Подходящо както за празнуване на рожден ден, имен ден, организиране на коктейл, обучения, сватбени тържества, детски партита и всеки хубав повод!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Най-голямата рентал компания за отдаване поднаем на съоражения за организиране на мероприятия от всякакъв род. Организиране на корпоративни и рекламни партита, коктейли, балове, концерти, приеми и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vlcatering.com
Ние можем да планираме вашето събитие от началото до края – независимо от неговия мащаб и времетраене. "VL catering" предлага консултации и организации от най-малкия празник до голямото фирмено парти, както и корпоративен кетеринг. Ние можем да ви предложим: - Място, където да посрещнете вашите гости; - Перфектно обслужване от квалифициран персонал; - Уникално меню, създадено специално за вас, съобразено с вашите желания и възможности; - Уникална украса на ястия - FOOD-CARVING; - Декорация на избраното от вас място; - Маси, столове, шатри и др. - Консултация и изготвяне на тематични подаръци (ръчни шоколадови бомбони, сладки и др.) - Шоу програми; - Бутикови троти; - Корпоративен кетеринг - хранене на групи хора на техните работни места, като се съобразяваме с желанието на всеки индивидуален клиент и го изпълняваме спрямо работните условия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Дружеството стартира своята дейност през октомври 1994 година в областта на търговията с хранителни стоки и ресторантьорство. С дългогодишното изграждане на квалифициран екип, добро материално и техническо оборудване, собствени хотелски комплекси . Сега „Пламен Петров П“ ООД е динамично развиваща се компания, готова да отговори на съвременните стандарти в сферата на кетъринга и общественото хранене, хотелиерството и ресторантьорството. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Лятната ваканция е време за отдих и почивка за всички деца. Когато тя е съчетана с добри предложения за развитието на детето, може да се превърне в истински необходимо място за децата на град Бургас. Под ръководството на екип от професионалисти палавниците ще участват в спортни, развлекателни и образователни дейности, ще бъдат участници в културни мероприятия, ще имат свободата сами да творят и представят наученото в различните студиа. Деца на възраст между 9 и 12 години ще могат да се включат БЕЗПЛАТНО в реализирането на проекта Традиционното кулинарно наследство на град Бургас през погледа на децата , финансирано от Фондация Работилница за гграждански инициативи . Повече за проекта можете да научите в секция Проекти и конкурси . По време на летните занимания на децата се предоставя възможност за участие в Студийни занимания: - ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ - за бъдещи първокласници и деца до ІV клас.Обученията се извършват след предварително установяване на знанията на децата. Създават се групи, според възрастовите възможности за обучения. Прилага се групов и индивидуален подход за работа.Заниманията се провеждат всеки делничен ден и са БЕЗПЛАТНИ за деца на абонаментни програми. - АРТ СТУДИО - за деца с усет и желание за участие в изобразително-приложна дейност. - МУЗИКАЛНО СТУДИО - за истински музикални емоции в областта на певческото и танцовото изкуства; - ТЕАТРАЛНО СТУДИО - за децата, които ще могат да развиват своя артистичен талант и да покажат уменията си на малката театрална сцена Палавници . Детският комплекс осъществява и подготвка по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК за деца от предучилищна група и ученици от 1-ви до 7-ми клас. Подготовката е оформена като специализирана лятна програма за обучение по езика с посещение два пъти седмично по два учебни часа и е насочена към овладяване на знания, необходими за предстоящата учебна година.
Фирма:
Град:
website
Описание:
partymanagementbg.com
Агенция ПАРТИ МЕНИДЖМЪНТ се занимава с организация на фирмени и детски партита, тийм билдинг, коктейли, сватби, украса и декорация, кетъринг и забавна програма.
Фирма:
Град:
website
Описание:
carnivalforyou.com
ние от “Карнавал За Теб” ще превърнем мечтата ви в реалност, поне за малко... Ще ви помогнем да избягате от скуката и еднообразието в света на фантазията и забавленията! Ако имате повод за празнуване и искате да се позабавлявате по нестандартен начин с близки и приятели, или да изненадате обичан от вас човек, заповядайте в светът на карнавалните костюми, сложете си маска и се впуснете в приключението!!! При нас ще намерите над 200 модела карнавални, сценични и официални костюми за всеки повод... Мъжки, дамски или детски, под наем, за закупуване или по поръчка. Изборът е Ваш! Екипът ни от специалисти, с удоволствие ще ви помогне да се преобразите с подходящия карнавален костюм, грим, прическа, дори и временна татуировка. За по -голям ефект, ще ви предложим и множество аксесоари, забавни подаръчета и украси за вашето парти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ДЕТСКО АРТ СТУДИО МУЛАН организира детски партита и рождени дни. Почасово и целодневно гледане на деца. Разполага с кафе-кът за родители с разнообразие от безалкохолни и топли напитки. Осигурява и кетъринг за детски партита, и вкусни детски торти. Организира интересни творчески курсове в избрани дни. Къщата разполага със собствен двор и голямо пространство с уникален интериор за игра на децата. ДЕТСКО АРТ СТУДИО МУЛАН може да бъде посещавано от деца между 3 и 12 годишна възраст
Фирма:
Град:
website
Описание:
perfume-bg.com
Усетът и стремежът ни към красивото и различното ни подбуди да създадем „Парфюм”. Когато го направихме, си мислихме, че знаем с какво точно се захващаме, но се оказа, че е много повече от това... Наистина удоволствието е голямо да виждаш как идеите се раждат, как се споделят, развиват и накрая се превръщат в нещо много по-красиво от това, което си очаквал... За нас е важно да се развиваме и да бъдем различни, затова споделяме опита и знанията на Световните асоциации в тази област. Държим на професионализма и коректното отношение с партньорите и клиентите ни. Посрещаме всяко едно събитие като предизвикателство, за да открием нови идеи и възможности, нови контакти и приятели. Хубаво е да знаем, че когато една приказка свършва, някъде там друга се ражда и чака да бъде дописана от нас...