Категории

.

Компютри

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://izone.bg/kompyutri-vtora-upotreba/
Онлайн магазинът iZobeBG предлага голямо разнообразие от комщютри втора употреба. Компютрите са с гаранция и може да сте сигурни в тяхната изправност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://tarnovoguide.com/
Изтеглете безплатно мобилно приложение и вижте карта с най-интересните забележителноси и места във Велико Търново. Научете интересни факти за град Велико Търново и околностите - исторически крепости и паметници, музеи, манастири, атракциони, природни забележителности и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://pic.bg
PIC computer предлага широка гама от лаптопи, настолни компютри, таблети, принтери, монитори, мултимедия, както и сервиз за тяхната поддръжка. ПИК компютър Ви предлага оптималното съотношение качество-цена, съобразено с конкретните Ви нужди и желания.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.computermarket.bg/
Computermarket.bg е онлайн магазин за продажба на компютърна и офис техника. Конкурентни и актуални цени на продуктите, онлайн чат и гъвкава схема на работа са част от предимствата, които можете да намери при нас.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.simsupport.eu
СИМ Съпорт е независим доставчик на богат набор от услуги в сферата на компютърното обслужване, свързани с диагностика и поддръжка, инсталация, настройки и обучение за многобройни приложения и продукти на компютри, периферия, софтуер, принтери и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
computerservices.ueuo.com
Компютърни услуги, компютърни, компютърни системи, компютърна поддръжка, сервиз на компютри, сервиз за компютри за град София. Посещения по домовете. Инсталиране на WINDOWS XP, принтер, интернет. Чистене на вируси.Спасяване на данни. Възстановяване на изтрити файлове от вашият компютър,флашка и др.преносима памет. Консултация за купуване на компютър, инсталиране, интернет, антивирус, сервиз, услуги. Изработка на електронни и аудио книги за лекари, инжинери, езиковеди, фотографи и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Мармакс Компютри е една от водещите фирми в областта на вноса и търговията на едро и дребно с маркова компютърна техника втора употреба.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.uxsofia.com/
Семинар за UX за мобилни телефони. Светослав Сотиров ще сподели опита си за преминаване от десктоп към мобилни приложения и много други интересни лектори.още информация за фирмата Семинар и тренинги по ползваемост на Lucrat, 25 и 26 май. Ползваемост за мобайл, UX дизайн. Програмата: 7 презентации на български и английски със симулативен превод, два 4-часови практични семинара на английски и организирано пътешествие из България. Регистрация на UXSofia.com с отстъпки за комбинации Семинар+тренинг и Семинар+тренинг+обиколка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
КАСОВИ АПАРАТИ ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ.ПРОДАЖБА И СЕРВИЗ. КОНСУМАТИВИГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ НА МОДЕЛИ.   РАЗЛИЧНИ ОТСТЪПКИ И ПРОМОЦИИ.НОВО - НАЛИЧНИ КАСОВИ АПАРАТИ С ВГРАДЕН ДАНЪЧЕН ТЕРМИНАЛ ЗА ВРЪЗКА С НАП.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.beholder-europe.com
ТВ тунери Beholder - официален представител. Хибридни аналогови/DVB-T (MPEG4 / MPEG2).Behold TV - перфектен софтуер и драйвери, пълна поддръжка на български език. Безпроблемна работа до Windows7 с неограничено количество RAM.Едновременна работа на до 11 тунера (независимо от възможностите на режими PIP), излъчване в мрежа, възможност за 3D анаглифна телевизия в реално време или от външни носители.Уникална система от десетки плъгини и фирмени технологии...... и още много...