Категории

.

Комуникационна апаратура

Фирма:
Град:
website
Описание:
Mobster.eu е интернет уебсайт, представляващ търговски център за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма ГЕЙМ ОН ЕООД. Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на мобилни телефони и аксесоари през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента. Заповядай те при нас!
Фирма:
Град:
website
Описание:
unicomservices.eu
Юником сървисиз е специализирана в предлагането на продукти и услуги в областта на телекомуникациите. Фирмата е официален партньор за България на Jabra - слушалки, оптимизирани за работа във всяка точка и Clear one конференции - звук от най-високо качество.
Фирма:
Град:
website
Описание:
planetphone.net
PlanetPhone предлага евтини разговори с чужбина. От 2001г. е доставчик на VoIP телефонни услуги и предплатени карти за международни телефонни разговори. От 2005 г. е лицензиран доставчик на фиксирани гласови телефонни услуги и предлага домашен телефон през ИНТЕРНЕТ без договор, месечен абонамент и без такса свързване. Регистрирайте се в страницата ни в ИНТЕРНЕТ и до 3 минути получавате безплатен стационарен телефон през ИНТЕРНЕТ със софийски номер. Пренесете номера си към PlanetPhone и започнете да спестявате излишните разходи още днес.
Фирма:
Град:
website
Описание:
cryptotel.net
Cryptotel предлага на българския пазар услуга, която ще защити мобилните разговори от подслушване и проследяване. Младият екип на компанията създаде иновативна комуникационна технология, която гарантира военна сигурност на комуникациите. Cryptotel базират услугите си на световно признатия IPSEC механизъм, с отворен код за изграждане на виртуални частни мрежи (VPN), и използват най-високите нива на криптиране за потоците от данни (AES-256/SHA-1/HMAC/MODP1536).
Фирма:
Град:
website
Описание:
ttm.bg
Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти в областта на специалните връзки, с неоспорими и доказани заслуги в създаването и производството на български радиостанции от различни видове и модели. Фирмата оборудван и високо квалифициран сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички български и вносни радиостанции. Основен предмет на дейност на фирмата е проектирането и изграждането на УКВ радиокомуникационни системи. "Новел Б" ООД извършва комплексна услуга за ползване на радиочестоти - от подаване на документи за издаване на разрешително за ползване на желаната радиочестота до проектирането и изграждането на радиосистеми на високо професионално ниво. Произвежда също и системи за сигнално охранителна техника - всички протоколи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
iptel.bg
Ай Пи Тел предоставят възможност за драстично намаляване на разходите за телекомуникационни услуги и са съобразени с днешните динамични пазарни условия. Предлагат достъпна и лесна за използване услуга от всеки, който разполага с постоянен Интернет - Lan, DSL, кабелен модем. Ай Пи Тел е високотехнологична комуникационна услуга от следващо поколение, предоставяща възможности за провеждане на качествени телефонни разговори на ниска цена, посредством Интернет протокол. Обединява предимствата на традиционната телефонна услуга и на Интернет технологията, за да даде нови и функционални възможности на конкурентна цена. * VoIP доставчици Ай Пи Тел предоставя качествено H323 терминиране на доставчици на VoIP услуги. Ще получите точна статистика в реално време за: проведените разговори; статистика на трафика към всяка една дестинация; ASR по дестинации; финансовите операции към Ай Пи Тел. Екип от професионалисти ще следи за нормалното функциониране на сървърите, както и за терминирането към всеки един клиент. * Телефонни центрове и Интернет кафета Ай Пи Тел предлага консултации и индивидуални решения при изграждането на Телефонни центрове и Интернет кафета. Ай Пи Тел предлага изключително атрактивни цени чрез използването на VoIP технологията, която поддържа качество, което Вашите клиенти биха очаквали. Предлагаме решения и подкрепа при изграждането на Телефонни центрове. Някои от нашите плюсове: • Ниски цени до всяка една от предлаганите от нас дестинации • Високо качество на провежданите разговорите • Статистика в реално време • Хардуерна поддръжка • 24 / 7 Нашата услуга е лесна за инсталиране и използване от операторите Ви. Вашият акаунт може да бъде управляван и редактиран чрез нашия уеб интерфейс. Системата позволява допълнително свързване на телефонни дисплеи за отчитане на телефонните разговори.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
intertelecom.bg
ИнтерТелеком е телекомуникационна компания от ново поколение, насочена към вас клиентите. Нашите услуги се базират на технология за цифрова фиксирана телефония посредством обществена далекосъобщителна мрежа, без необходимост от изграждане на инфрасктруктура до всеки дом и офис. Възможностите на технологията позволяват да спестите до 80% от месечните си телефонни сметки, и да говорите със света наистина евтино. Позволете на технологията да влезе във вашият живот с нас!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата ни извършва сервиз (монтаж, ремонт и абонаментно поддържане) на български и други телефонни централи. Изграждаме телефонни и компютърни мрежи и локални силнотокови захранващи инсталации.
Фирма:
Град:
website
Описание:
botevgrad.com
Производство и търговия с електронни системи и устройства в обласста на CATV - Кабелните Tелевизионни Mрежи и телекомуникациите. Изработка на кабелни станции, конвенционални и оптични усилватели, конвертори,гръморазрядници, доставка на сателитни приемници, изграждане на локални кабелни ТВ мрежи.