Категории

.

Консумативи за офис-техника

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.ekons.bg
Създаден още през 2011 г. онлайн магазинът за принтер консумативи EKONS.bg не спира да удивява своите клиенти с богат избор от супер качествени мастилници и тонер касети, съвместими за лидерите в производството на принтери Canon, Epson, HP, Brother, Lexmark, Samsung и Xerox. EKONS.bg e специализиран изцяло в търговията с консумативи за принтери. Е-магазинът снабдява от години както частни клиенти и фирми, така и търговци на консумативи за принтери. Всички алтернативни или съвместими тонери и мастила са произведени по най-високите стандарти за качество, предварително проверени индивидуално и внимателно опаковани, гарантирайки функционалност, надеждност и производителност. Наскоро обновения сайт на е-магазина е опростен и ясно структуриран, за да може всеки само с няколко стъпки да открие и поръча точния консуматив за своя принтер. В сайта ще намерите голямо разнообразие от касети за принтери, както за най-разпространените модели, така и за не толкова популярните принтери. Онова, което привлича като магнит хората тук е, че мастилниците и тонерите са по-евтини, в сравнение с оригиналните маркови консумативи. Поръчвайки продукт, Вие ще се уверите в рядко срещаното съотношение цена-качество. За клиентите, нуждаещи се от информация и помощ при търсене на точния консуматив, са осигурени специалисти през всички работни дни, които качествено и бързо да Ви упътят към желания продукт. Възможността за чат на живо е огромно удобство, освен стандартните начини за кореспонденция по телефон и имейл. Наред с всичко останало на разположение е и мобилната версия за нарастващата аудитория от клиенти с мобилни устройства. Наш приоритет е бързото и качествено обслужване на клиентите и експресната доставка. От офиса ни ежедневно куриери приемат безброй пратки, приготвени за нашите клиенти из цялата страна. Ние не снабдяваме клиентите си с продукти от агенти или търговци, а директно от производителя. Изхождайки от нашата мисия и цел, онлайн магазинът EKONS.bg си поставя високи стандарти за качеството на предлаганите продукти на изгодна цена, бързо и ефикасно обслужване и експресна доставка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://officeservices.bg
Дигитален печат ЕООД предлага тонер касети, офис техника под наем, канцеларски материали, хартия А4 и други. Корпоративни доставки с остъпка за количества.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.imaginato.bg/
Висококачествено презареждане, рециклиране и продажба на нови оригинални и съвместими тонер касети; сервизна поддръжка на копирни машини, принтери и др. компютърна и офис техника; дизайн и печат на визитки, фирмени бланки,брошури, листовки,фактурници, календари; изработка на автоматични печати; печат върху ламинирано pvc и перфо фолио, изрязване на надписи от pvc фолио; широкоформатен печат,цветно и черно-бяло копиране, принтиране и сканиране, ламиниране; продажба на канцеларски стоки и офис консумативи. Безплатна доставка за гр. София
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.skail-x.net
Фирма “Скайл-Х” ЕООД е създадена през 1991 година от екип от пет човека – ентусиасти, които са вярвали в бъдещето. С малък практически опит, ограничени финансови средства, но с ясна визия за това, какво искат да направят.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма "Ай енд Ер" предлага оригинални и съвместими консумативи за принтери, копирни машини и факс апарати. Рециклиране на тонер касети, отговарящо на всички европейски норми и включващо: -почистване на контейнера от стар тонер -смяна на барабан -смяна на нож за почистване на барабан -смяна на зъбни колела и изравнителни и разпределящи валове при нужда - смазване със специални силиконови греси с цел удължаване на живота на касетата и механиката на принтера. -подмяна на защитен чип управляващ касетата -пълнене с тонер -тестова страница -запечатана касета в черен непрозрачен плик -етикиране на касетата за съответния модел принтер Зареждането на главите за мастилено-струйните принтери се извършва на професионална машина,която не уврежда консуматива /т.е не й правим дупки/ Дори и амортизирана касета се заменя с рециклирана.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЗА НАС Въпреки,че името ни говори повече за копирни услуги, те заемат малка част от цялото портфолио на прадлаганите от нас продукти. Можем да помогнем както на ученици и студенти, така и на хората заети в малкия бизнес и разбира се на основния ни таргет от проектанти и архитекти при принтиране и копиране на чертежи с всички довършителни операции. Стремежът ни е да обхванем както току що започващи своя бизнес с всичко необходимо за тяхната реклама и офис оборудване, така и утвърдени фирми и специалисти. Колкотo и банално да звучи, стремежът ни е предоставяме възможно най-качествена продукция на възможно най-ниска цена. За тази цел постоянно поддържаме и обновяваме наличната техника, следим и внедряваме технологични новости, съобразяваме се изключително с потребностите на клиентите. Копирни услуги, принтиране на чертежи, визитки, фактури и други формуляри, подвързване с твърди корици, студено и топло ламиниране, брошури, флаери, менюта, настолни и стенни календари, рекламни сувенири, надпис върху компактдиск, ситопечат, продажба на офис техника, продажба и зареждане на тонер-касети... Все неща, с които можем да Ви помогнем. Опитахме се да систематизираме цялата информация за COPY+ в този сайт, но ако Ви интерисува нещо допълнително, моля, не се колебайте и се свържете с нас! КОПИРАНЕ Копирането и принтирането на различни файлове и документи разбира се, е наша основна задача. Стремежът ни е да задоволим максимално Вашите изисквания относно качеството на печата. За целта наша първостепенна грижа е поддържането на наличната техника в отлично състояние, все по-задълбочени софтуерни познания и умения за тяхното прилагане. Едно от основните правила, които спазваме е, че се отнасяме с еднаква сериозност както към малките, така и към големите задачи. Всеки клиент трябва да остане доволен независимо дали е дошъл за едно, десет или хиляда копия... УСЛУГИ Копиране Външна реклама -фолио -релефни и обемни букви -светещи реклами -указателните табели Печатна реклама -визитки -календари -бележници -флаери -сувенири Формуляри -фактури -товарителници -стокови разписки -нестандартни формуляри Довършителни операции -ламиниране -подвързване -биговане -гилотина -линейна перфорация Принтери и копирни устройства -продажба нови -продажба употребявани -отдаване под наем -консумативи -зареждане на тонер-касети
Фирма:
Град:
website
Описание:
sm-electronics.co.cc
SM-ELECTRONICS Online store - специализиран интернет магазин за IT техника, лаптопи, сървъри,тонер касети,мастила, консумативи, софтуер, камери за видео наблюдение и сервиз .Ние разполагаме с над 8000 продукта,тонер касети и консумативи за принтери на склад ,както и с едни от най-опитните специалисти в областа на хардуерното и софтуерното обслужване на компютърни системи ,компютърна техника ,копири и принтери в страната.