Категории

.

Куриерски услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.delegatecourier.eu
Доставка на изключително спешни пратки за София в рамките на 1 час. ​Делегирайте ни не само доставки, но и задачи. Оптимизирайте времето си! - Изпълнение на делегирани задачи. - Доставка на букети с цветя, кошници с цветя или подаръци и пратки, изискващи специално внимание. - Доставка и заверяване на фактури, изчакване на място за обработването им и връщане на заверените копия в рамките на деня. - Внасяне на всички видове документи по инстанции, изчакване на тяхната обработка и взимане на входящ номер, обратна разписка, приемо-предавателен протокол и др. - Всички пратки се доставят директно на получателя, от куриера взел пратката, без да се препредава на други куриери. Това гарантира висока степен на сигурност и конфиденциалност на услугата. Пратките се доставят задължително срещу име и подпис от получателя. Знаем, че всеки клиент има нужда от индивидуални решения и нашата цел е да свършим работата по Вашия начин. Ние предлагаме само експресни и професионални куриерски услуги! Повече информация за предлаганите от нас услуги може да получите тук: http://www.delegatecourier.eu/uslugi
Фирма:
Град:
website
Описание:
vbox7.com/play:04d7f2d7
dadada
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.velitcourier.com
Експресни митнически и куриерски услуги. Експресна доставка от врата до врата в страната и чужбина. Гъвкави решения, пакетни услуги и индивидуален подход. - специални пратки - фиксиран час на доставка - наложен платеж - вземане на пратки в неработен ден - късни поръчки
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата извършва куриерски услуги в страната и чужбина За страната: експресни услуги, градски куриер, икономични услуги, карго и др. За чужбина: DPD CLASSIC, DPD EXPRESS, DPD ECONOMY, доставка за Гърция и Македония.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Експресни куриерски услуги до всички населени места в България. Бърза обработка и доставка на документи и пратки. Специални и индивидуални цени за: - регулярни и ежедневни пратки - тежки и обемни пратки - рекламни кампании - периоди на големи празници (изпращане на подаръци)
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ИН ТАЙМ ООД с адрес Пловдив, бул. Кукленско шосе 15 и телефон 032 670321. Основната дейност на ИН ТАЙМ ООД е Куриерски услуги.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИБА ООД с адрес Македония 33 в САМОКОВ можете да намерите на телефон 0722 60013. Дейността на ИБА ООД е Куриерски услуги.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ЗАК - СВЕТОЗАР ИЛИЕВ ЕТ, с адрес Велико Търново, ул. Деню Чоканов 18 и телефон 088 7415134 е вписана с основна дейност Куриерски услуги.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕСПРЕСО - С ЕООД в РУСЕ можете да намерите на телефон 082 580679. Фирмата извършва дейност "Куриерски услуги".
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕСКОНТ ЕКСПРЕС ООД в БУРГАС можете да намерите на телефон 088 4599451. Фирмата извършва дейност "Куриерски услуги".