Категории

.

Лакове

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Строителна химия, хидро, топло- и звукоизолационни системи, интериорно и екстериорно оформление, сухи строителни лепила и смеси, системи за чисти и отпадъчни води, специални и подови покрития, инструменти и приспособления.
Фирма:
Град:
website
Описание:
stroymix.com
Производство на лепила за плочки, сухи строителни смеси, шпакловки, мазилки, замазки, добавки за бетон, бои, грундове и декоративни завършващи покрития.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ТЕРПЕНТИН - произведен от смоли на иглолистни растения ТАЛОВ КОЛОФОН - произведен по уникална технология АЛКИДНА СМОЛА 60%. Цена - 1.75 лв./кг. (над 1 тон) Цена на дребно: 1.92 лв./кг. Цените на терпентина и таловия колофон са на производител и варират от 1.15 до 1.80 лв./кг. в зависимост от количествата! Терпентинът, който Ви предлагаме е: - природен продукт; - автентичен /с непетролен произход/; - екологичен резредител Терпентинът е незаменим при производството на: - маслени бои; - алкидни бои; - лакове; - безири; - грундове; - феролити. ПРИЛОЖЕНИЯ: боровият терпентин се използва като разтворител и разредител; за почистване на маслени петна; при реставрационни работи; за защита на дървесината от дървояди, лишеи, гъбички, мухъл, плесен; за производство на импрегнатори за дърво. ТАЛОВИЯТ КОЛОФОН се използва: - за производство и повторна преработка на хартия и изделия от хартия; - за производството на колофоново лепило /клей/; - в електрониката и електротехниката /като повърхностноактивно вещество при запояване/; - за производството на лакове, бои, безири, грундове, феролити и др.; - за производството на алкидни смоли. Цени: - ТЕРПЕНТИН: 1.15 - 1.80 лв./литър в зависимост от количествата; - ТАЛОВ КОЛОФОН: 1.15 - 1.60 лв./килограм в зависимост от количествата. Доставка на място за количества над 1 тон и над 4 тона /за алкидната смола/. За други количества - по договаряне.