Категории

.

Лов и спортен риболов

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
guns.bg
В оръжеен магазин Guns.bg ще откриете пълна гама бойно, ловно, въздушно и газово оръжие, всички ловни оръжейни аксесоари и оборудване на ниски цени. Всички артикули са от световно известни и реномирани производители в бранша - те са гаранция за качеството на продуктите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Нов риболовен он-лайн магазин Ви очаква с нови промоции всяка седмица!Тук ще откриете риболовни принадлежности с марките NGT,Carp LinQ,Carp Zoom, 253 Carpbaits, както и Unbranded.Нашата цел е да Ви предложим високо качество на продуктите на най-ниска цена. Предлагаме дроп-шипинг и дистрибуция за цялата страна!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Риболовни принадлежности в онлайн риболовен магазин Суки Байтс.Рибарски принадлежности ,риболовни такъми, рибарски такъми.
Фирма:
Град:
website
Описание:
riboco.com
Онлайн магазин за риболовни принадлежности и аксесоари.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство и внос на риболовни принадлежности-макари,въдици,влакна,кепове,столове,живарници,кутии,куки,аксесоари.Предлагаме следните марки със запазени права-"Fuji fishing,"Mikado,"Robinson,"Exori,"Kenart,"CUKK"
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма БАЛСА е основана през 1991г.Фирмата се занимава с търговия на едро и дребно с риболовни пренадлежности. Основна дейност на фирмата е производство на стоки за лов, риболов, отдих и туризъм - рибарски столчета, кресла, шезлонги, туристически маси, раници, чанти и много други аксесоари за риболов. Всики артикули произвеждани от фирмата може да намерите в магазина - гр.Плевен бул. Хр. Ботев 137
Фирма:
Град:
website
Описание:
В краят на 1994 година, в град София е основана семейната фирма „ БЕНТ ”от нейният едноличен собственик Атанас Куртев. Още на следващата година ,фирмата взима официално представителство за България ,на световно известната френска марка за куки и метални аксесоари `AU LION D`OR` по-късно преименувана `CANNELLE PECHE`. Високото качество, конкурентните цени и перфектната дистрибуция в цялата страна, дават началният старт на фирма „ БЕНТ ” и налагането и на пазара за риболовни принадлежности, като една от водещите в бранша. През 1996 година асортимента от артикули се разширява от новите до момента френски производители; `DELALANDE PECHE` за изкуствени примамки и `WATER QUEEN` за влакна и аксесоари. От следващата година , „ БЕНТ ” поема дистрибуцията за България на старата австрийска фирма`BYRON`, предлагаща пълна гама от пръти, макари и консумативи за всякакъв вид риболов. Не закъснява и представянето на френският гигант `SERT`,с който „ БЕНТ ”сключва ексклузивен договор за България през 1998 година. Следват десетките реклами, многократните участия в специализираните издания на Пловдивският панаир и Софийският Експо Център, състезания, спонсорства и демонстрации, чрез които нашият екип успя да задоволи най-капризните и да зарадва най-сърцатите риболовци с качеството и разнообразието на своите продукти и професионални услуги. Не на последно място трябва да се отбележи ,че фирма „ БЕНТ ”и съмишленици сме единствените положили най-много грижи за разпространението на зарибителен материал от пъстърва през изминалите години.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Единственият магазин в България за обзавеждане и подаръци на ловна тематика.
Фирма:
Град:
website
Описание:
yotov-archery.com
ЕТ „Йотован – Иван Йотов” е доставчик на професионално оборудване за стрелба с лък, изградена върху солидната основа от дълъг опит и професионализъм. Фирмата е основана от Иван Йотов, който се отличава като най-добрият стрелец с лък в България, за времето през което този спорт съществува в страната. Г-н Йотов е доказал себе си също и като един от най-успелите стрелци с лък в световен мащаб.