Категории

.

Магазини - детски стоки и играчки

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://beba.bg/
ЛОИП ООД е българска фирма, която продава детски дрехи от водеща италианска марка - Mayoral. Там можете да намерите дрехи както за бебета, така и за тийнейджъри. Пазаруването от магазина на ЛОИП ООД е изключително лесно и приятно, тъй като можете да посетите техния уебсайт beba.bg от комфорта на дома ви или което и да е друго място. Можете да избирате измежду висококачествени дрехи на разумни цени. ЛОИП ООД предлага огромно разнообразие от дрехи за момичета и момчета от 0 до 18 години – панталони, обувки, блузи, якета, жилетки, ризи, поли, рокли, пижами, бански, бельо, аксесоари и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://floretha.bg/bg
Флорета Фешън ЕООД предлага разнообразие от детски дрехи, обувки и аксесоари за момичета и момчета. Всички продукти могат да бъдат закупени от онлайн магазина на фирмата бързо и лесно, по този начин пестите време от изтощително обикаляне по магазините. Предлаганите продукти са висококачествени и съобразени с вкуса на съвременните деца, като в допълнение на това са на конкурентни цени. При възникнали въпроси не се колебайте и се свържете с екипа на Флорета Фешън ЕООД, който с радост ще ви помогне.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.novobebe.com
Бебешки и детски магазини Ново Бебе e търговска верига от детски магазини. Веригата е собственост на фирма "ЛОББИ БЪЛГАРИЯ" и е създадена с цел развитие на дистрибуцията на маркови детски стоки, аксесоари, колички и играчки, които фирмата представлява за Балканския полуостров. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашето дете - бебешки и детски дрехи, играчки, бебешки колички, аксесоари и всичко от което се нуждаят Вашите деца.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://baby.galix.bg/

Вече

не е нужно да губите време в търсенето

на бебешки стоки от различни магазини.

Всичко, от което се нуждае вашето бебе,

може да откриете на Baby.galix.bg.

Онлайн

магазинът удобно е разделен на секции,

като по този начин вие няма да губите

време в търсенето, а ще се насочите точно

към това, което търсите, бързо, лесно и

удобно.

Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на бебешки спални комплекти и аксесоари! Износяме продукцията си основно в Северна Америка, Западна Европа, Австралия ! Търсим клиенти и от България !
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.teddyshouse-bg.com
Детски къщи за игра, дизайн и изработка. Уникални детски къщички в различни стилове и размери, обзаведени с детски мебели. Подходящи за частни домове, детски центрове, хотели и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Палавници бивш Патиланци 15 атракциона 15 варианта за празнуване на детски рождени дни Богато меню Професионлни фотографски услуги
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.kristaltoys.com
Внос на различни видове детски играчки за момчета и момичета. Коли, камиони, влакове, механични, дистанционни, радиоуправляеми, метални коли, прототипи, роботи, трансформери, конструктори. Кукли-тип Барби, музикални, пълзящи, ходещи. Обзавеждане и аксесоари за кукли, замъци, каляски. Играчки от телевизионни реклами. Занимателни игри – пъзели, монополи, не се сърди човече, дама, туистър, шах, домино, микадо, мозайки. Плюшени играчки, гумени играчки, дрънкалки за бебета. Музикални инструменти – китари, йоники, микрофони, барабани. Спортни артикули - футболни топки - кожени и гумени, футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, федербали-метални и дървени, хилки и топчета за тенис, дартц, скейтбордове, вигърборд, тротинетки. Плажни артикули – надуваеми животни, пояси, ръкавели, дюшеци, кофички за пясък, различни видове комплекти за игра на плажа. TV игри и много други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.grami-kids.com
Частен детски център ГРАМИ, частна детска градина, детски център за ранно обучение на деца на възраст между 2 и 6 години,Детския център разполага с яслена група, градинска, възможност за предучилищна, както и почасово гледане – полудневна група
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.palavnicibg.com
Фирмата е вносител на детски стоки от Англия Всички световни производители, наи- ниски цени в Пловдив.Фирмен магазин и каталог.