Категории

.

Магазини - книжарници

Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговия на едро и дребно с канцеларски материали, офис консумативи, детски играчки, учебници. Книжарницата предлага зареждане на тонер касети.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Услуги в сферата на ИТ. Изграждане на електронии архиви. Продажба, сервиз и поддръжка на компютърни системи, мрежи, периферна и офис техника. Продажба, рециклиране и пълнене на тонер касети. Web дизайн. Дистрибуция на софтуер. Видео наблдение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vicom.hit.bg
Фирмата работи основно с клиенти в гр. Плевен и региона. Всички наши клиенти в гр. Плевен, които са се доверили на нашата поддръжка могат да разчитат на бърза консултация и решаване на проблем на място в рамките на деня на постъпилото обаждане. За клиенти в региона извършваме посещения и решаване на проблем до два работни дни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
websites-tech.com
Източник: За Mindfield | MINDFIELD Websites & Technologies http://websites-tech.com/about/#ixzz1TZLNwzRg Започнахме тази дейност случайно. Всъщност първата страница, която направихме някога е страницата на сервиз Mindfield. Следващия проект, който направихме бе за Български младежки Червен кръст- Русе – благотворително. Така постепенно започнаха да ни търсят предимно приятели и познати или техни приятели и познати за изработка на страници. Един ден се обърнахме назад и видяхме, че зад гърба си вече имаме стабилно портфолио, натрупано само за две години. Някои от проектите, които създадохме тогава за съжаление вече не съществуват. Имаше и такива, които никога не видяха бял свят, заради мениджърски решения на клиентите ни. В началото правехме страниците чрез Macromedia Dreamweaver (по-късно Adobe Dreamweaver). След това открихме възможността да създаваме с CMS системи. Започнахме с най-популярната – Joomla. Разгледахме и други, но най-много не привлече WordPress. Защо ли? Факт е, че с времето изучихме в дълбочина възможностите му, недостатъците му, но усетихме и силата и могъществото му. Няма функционалност, която да не можем да получим чрез WordPress или някой от плъгините му. В същото време продължавахме да извършвам сервизна дейност за близки и познати, както и в някои фирми като сервизен специалист.
Фирма:
Град:
website
Описание:
m-soft-bg.com
Разработка и разпространение на икономически софтуер, счетоводен софтуер, скалдов софтуер, софтуер за автосервиз, програма за шофьори, търговски обекти, складова програма, счетоводна програма
Фирма:
Град:
website
Описание:
rgb.bg/shop
RGB& е сред първите в страната, които започнаха да се занимават с дистрибуция и сервиз на фискални устройства. Започнахме с продажбата и сервизиране на ЕКАФП, като бързо навлезнахме в изграждането, инсталирането и поддръжката на цялостни търговски системи. Стремим се да решаваме проблемите на клиентите си комплексно, предоставяйки им готови решения, изпитани в практиката.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.intuitiv.bg
Интуитив е софтуерно-инженерна компания, която предлага на европейския пазар бизнес решения в областта на уеб пространството. Нашите специалисти предлагат високо качествена консултация и изработка на софтуерни продукти и услуги, мобилни приложения, уеб сайтове, онлайн магазини, интранет и екстранет портали, интернет маркетинг, SEO оптимизация и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.hadeco.eu
Компютри - продажба и сервиз. Поддръжка комп. техника. Касови апарати и POS системи. Софтуер за магазини.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговия с канцеларски материали. Изработка на фирмени фактури, печати и рекламни материали, машинопис, книговезки услуги, копирни услуги (черно-бели и цветни до А3 формат), ламиниране, изработка на сувенири (фото - чаши и рекламни тениски), запис на дискове
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.rimsoft.bg
Фирма „Римсофт – 7” ЕООД е официален представител на софтуерните продукти на „Бизнессофт” – гр.София. Ние сме дистрибуторска, софтуерно-консултанска фирма с визия да разпространява и поддържа бизнес софтуерни решения в сферата на бюджета, производството, търговията, строителството, както и да осигуряваме квалифицирани консултации,проектиране,внедряване, обучение, гаранционна и извънгаранционна поддръжка и други услуги в областта свързани с високите технологии. Фирмата ни е изградила репутация на надежден партньор по отношение на много български организации и фирми благодарение на пълната си орентираност към потребностите на клиента, доброто обслужване и високото качество на предлаганите от нас продукти. Имаме офиси в Плевен,Русе,Бургас,Велико Търново,Габрово,Ловеч. Предлагаме на Вашето внимание следните софтуерни програми: WorkFlow-система за управление на бизнеса; HR Manager-програма за заплати и личен състав; Bulding Manager 2008-стандарт в строителната индустрия.