Категории

.

Магазини - мебели

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://kanor.bg/
Ламиниран и многослоен паркет, интериорни врати. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати. "Канор" е запазена марка, която създадохме, за да реализираме идеите си за работа с интериор и обзавеждане, работа с хората и вникване в нуждите и желанията им. Реализацията на тези идеи е работата, която искаме да ни храни и доставя удоволствие! Не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.forma-vita.bg/
"Форма Вита България АД предлага богата гама от висококачествени продукти за обзавеждане на баня. Продуктите с марката Forma Vita, които предлагаме на своите клиенти са с атрактивен и ергономичен дизайн, произведени от висококачествени материали и в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн и обзавеждането. За нас е много важно да можем да отговорим на изискванията на потребителите, затова се стремим да им предложим разнообразна гама от санитарни продукти. Нашите клиенти могат да открият при нас смесители, смесителни батерии, санитарен фаянс, тоалетни, душове и душкабини, мивки, вани, аксесоари за баня, цялостното обзавеждане за баня и още много продукти, необходими, за да се осигури комфорта и удобството на домакинството."
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://narkoop-pleven.eu/shop
Електронен магазин Наркооп Плевен. В него можете да откриете мебели, пособия за уценици и полезни неща за Вашия дом.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.brava.bg/
Brava.bg е онлайн магазин за матраци. В магазина ще откриете още топери, подматрачни рамки, легла, спални, спално бельо и възглавници от водещи производители - Нани, Тед, Магнифлекс, Дормео, Блян и др. Пазарувайте и пестете с Брава - магазини за матраци, легла, подматрачни рамки. Както и онлайн на www.brava.bg!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.kwilafurniture.eu
Градински мебели от изключително здравото и устойчиво на външни условия тропическо дърво куила (мербо). Фирма „Куила“ ЕООД е официален вносител на мебели от куила. Този дървен материал се смята за един от най-издържливите в света. Във вътрешността си той съдържа естествено етерично масло, което го предпазва от напукване, свиване и прегъване, като по този начин му осигурява дълъг живот. Тропическото дърво куила, от което са изработени градинските мебели, има степен на твърдост 8.6, сравнена с други известни дървесни видове, като тиково дърво (4.5),кипърски чам (6.5), Jarrah (8.5). Фирма "Куила" ЕООД е на българския пазар повече от 10 години.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.greenhousebg.com
Мебелен магазин Грийн хаус предлага обзавеждане и мебели от естествени
rnматериали като Ратан,Бамбук,Абака,Воден хиацинт,Морска трева и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.kivainterior.com
Кива Интериор ЕООД-внос и търговия с обзавеждане за баня-вани,душ кабини,мебели за баня,хидромасажни вани,парни душ кабини
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mebelvaltchev.com
Производство и търговия с висококачествена масивна мебел изработена от дъб, дива череша, орех. Изпълняваме индивидуални поръчки за мебелно обзавеждане.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на мека и корпусна мебел по поръчка.Претапициране и ремонт.