Категории

.

Маркетинг

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.k-prim.biz
Реклама, Дизайн, Печат, Монтажсветещи кутии, обемни букви, надписи от фолио, облепване на автомобили, уеб дизайн, лого дизайн, фирмена идентичност, стикери, етикети, флайери, брошури, календари, височинни дейности
Фирма:
Град:
website
Описание:
smeshki.com
Смешки ком - Сайт за добро настроение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.plevens.com
КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ НАС ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС ? plevens.com е онлайн рекламна платформа, чиято цел е да привлече нови клиенти за Вашия бизнес с помощта на социалните мрежи, за да печелят всички - клиенти, рекламодатели и ние. Ние генерираме авансов приход за бизнеса Ви, като използваме силата на “колективното пазаруване”. Ние ви предлагаме нашата безплатна рекламна платформа и осигуряваме реални клиенти за Вашия бизнес предимно от град Плевен и региона!Хората ще научават за Вас и ще предплащат за услугите Ви! КАК ДА ЗАПОЧНА ? Създайте перфектната оферта, публикувайте я на plevens.com и наблюдавайте внимателно!Вашата оферта се разпространява светкавично с помощта на социалните мрежи. Само за няколко часа тя вече е видяна от хиляди хора и мнозина от тях са нетърпеливи да си я купят.Сделката вече е факт. След като новите клиенти заприиждат към Вас, остава само да ги превърнете в доволна и редовна клиентела. КАК МОГА ДА УЧАСТВАМ ? След като се свържете с екипа на plevens.com, при Вас ще дойде специалист, с когото съвместно ще създадете най-добрата за Вас, безрискова оферта, която да публикуваме на страниците на сайта. КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ? Рекламата при нас е абсолютно безплатна. Ние взимаме процент, само когато има сделка и офертата е продадена според твоите желания. Още повече - ще ти преведем парите от всички закупени ваучери, дни след изтичане на сделката, още преди новите ти клиенти да са дошли при теб. KАКВО РИСКУВАМ ? plevens.com е защитена от рискове платформа за привличане на нови клиенти, която въвежда новия формат за промоции – pay per visit: плащате само при условие, че клиентът реално е закупил рекламирания от Вас продукт или услуга. Aко необходимият минимум клиенти не закупят сделката, тя не се реализира – въпреки това обаче Вие печелите хиляди хора, които вече знаят за Вас. KАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ ? Печелиш авансово сумата за цялата сделка. Получаваш хиляди бъдещи клиенти. От теб зависи всички те да останат доволни и усмихнати, за да се върнат отново при теб. През целия период на сделката, хората от твоя град ще виждат бизнеса ти с отварянето на нашия сайт.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.2dstudio.eu
2Д Студио e професионална агенция за графичен дизайн, реклама и печат във Варна. Ние можем да Ви помогнем с изработката на рекламните материали за Вашата фирма, както и да Ви консултираме за всякакви решения свързани с вътрешна и външна реклама. Предлагаме графичен дизайн и предпечат на календари, брошури, дипляни, каталози, плакати, билбордове, рекламни надписи на автомобили и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.symbolicshop.com
Симболик ЕООД е новооснована фирма за ситопечат и производство на облекло, намираща се във Велико Търново, България. Ние предлагаме висококачествени щампи върху материи от 100% памук. Цветовете на плата, както и различните размери /мъжки и дамски/ са по желание на клиента.Нашата гама минава през бели тениски,често използвани за промоции, стига до тениски с яка и "слим - фит" тениски, като, разбира се, не пропускаме суитчерите и ватираните блузи. Освен нашата линия, педлагаме и услугата "Изработка по Поръчка", която може да бъде изпълнена в различни вариации. Нашият екип помага на Клиентите като предлага пълна подкрепа от идеята за логото до завършеността на концепцията, потготвена за одобрение и печат. Можем да подържаме малки и големи поръчки като осигуряваме безупречни дизайнерски услуги, пасващи идеално на Вашата марка. Избирайки "Симболик" ЕООД ще работите с екип от професионалисти, които се гордеят с прилежно планиране и внимание към детайлите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
печатница, Благоевград, етикети, книговезки, довършителни, сгъвачна машина, картонени опаковки,
Фирма:
Град:
website
Описание:
davidov-design.com
Рекламни надписи от
Фирма:
Град:
website
Описание:
Самозалепващи етикети - формат А4, разграфени в различни конфигурации и размери. Официален представител на Smak Словения. 
Фирма:
Град:
website
Описание:
Визитки, дипломни работи, диплянки, календари и др.рекламни материали, сканиране на снимки.