Категории

.

Машини и оборудване

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.nagrevatel.eu
Нагреватели по модел на клиента, за всякакви приложения в промишлени или битови условия, без минимални количества, възможност за серийно производство и поддържане на количество по заявка - тръбни, патронни, керамични, инфрачервени керамични, миканитови, IR, силиконови, бандажни нагреватели.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://hg-sons.com/
Фирма HG & Sons е официален представител на чешката Envi-pur. Пречиствателните станции, които предлага на българския пазар се доказаха през последните 10 години като най-сполучливият продукт в пречистването та отпадни води . Технологията на пречистване е на чешки учени, патентована е и няма аналог. Тя е чист аеробен процес на биологично пречистване, който не позволява натрупването на излишна утайка и така тези пречиствателни станции не изискват често изпомпване. Няма никаква миризма и могат да се поставят в непосредствена близост до дома. При пречиствателни станции с технология BIO CLEANER няма никаква поддръжка и не се добавя нищо. Технологията е така прецизирана, че се използват безопасни микроорганизми, участващи в естествената човешка микрофлора, които сами създават своя биологична среда със стартирането на съоръжението. Технология BIO CLEANER е едно революционно постижение на чешката фирма Envi-pur, което се доказа много успешно в България и през последните години тези пречиствателни станции са най-предпочитани от българския потребител. Изключителното разнообразие на модели и възможност за избор, допълнително прави съоръженията оптимално решение за всяко домакинство, което няма възможност за свързване с централна канализация. Икономични, без изисквания за поддръжка, безшумни и с добър дизайн, лесни за експлоатация и не заемащи почти никакво пространство, пречиствателни станции BIO CLEANER са най-доброто решение и за много хотели, жилищни сгради и предприятия. Пречиствателни станции "BIO CLEANER" са много рационална разработка, която позволява да се задоволят изискванията на всички клиенти. Тези пречиствателни станции обикновено се монтират под земното ниво, но може да се поставят и над земята. Пречиствателни станции с технология "BIO CLEANER" могат да се инсталират както в реконструриани септични резвервоари или помийни ями, така и в самите къщи. Биологичната пречиствателна станция "BIO CLEANER" се доставя като напълно завършен продукт и пускането в експлоатация е част от доставката.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://dramaxclima.com
Драмакс ЕООД е създадена през 2000 г. и е специализирана във внос, продажба, монтаж и сервиз на японски хиперинверторни климатици. Климатиците, които внасяме, както нови, така и втора употреба, са произведени от водещи фирми: MITUBISHI, DAIKIN, NATIONAL/ PANASONIC, TOSHIBA, SANYO, FUJITSU, SHARP. Високото качество на всички предлагани климатици позволява на климатика да работи дълго време, с минималми разходи за поддръжка. Японските климатици са с високи COP-ве и са най-ефективни и икономични, когато не се изключват през отоплителния сезон. Характерно за тях е, че имат три показателя: - Мощност на охлаждане. - Мощност на отопление при плюсови външни температури. - Мощност на отопление при минусови външни температури. при минусовите температури отделяната мощност се увеличава запазвайки COP-па Фирмата разполага със сервизна база с над 600 м2 РЗП и екип от специалисти, осигуряващ гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички видове климатици, които предлагаме. Фирма Драмакс ЕООД разполага със собствени магазини за климатици в София и представители в градовете: Ботевград, Пазарджик, Враца и Луковит. Всички предлагани от Драмакс климатици са с високо качество и са от реномирани марки. Цените на климатиците се формират в зависимост от параметрите и марката на климатика, както дали е нов или втора ръка. Повече информация за цените на климитиците можете да намерите в продуктовия каталог: - цени на нови климатици; - цени на климатици втора употреба.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.prahosmukachki.com/
Prahosmukachki.com е дистрибутор на професионална и индустриална почистваща техника от водещите европейски и американски фирми в този сектор като Ghibli, Mastervac, Duplex и др., също така предлага и сервизни услуги за тези продукти. На избор на клиента са представени машини за почистване на всякакви подови настилки и тапицерии от всички икономически сфери - от фармацевтични до хранително вкусова и здравна - спрямо нуждите на клиентите. Тези почистващи машини са екологични и произведени от най-качествени материали и следващи всички международни изисквания за безопасност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.pg-ltd.com
Внос и търговия с резервни части и консумативи за складова специализирана техника:
Фирма:
Град:
website
Описание:
constructo.dir.bg
КОНСТРУКТО е бутикова фирма за иновативни проекти, която има повече от двадесет годишен опит в тежката индустрия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
arexservice.com
"АРЕКС СЕРВИЗ" рециклира и търгува с мотокари и електрокари: - осигурява надежден сервиз за Вашите кари
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.salex1-machinery.co.cc
Салекс 1 е търговска фирма, която предлага на Българския пазар цялостно оборудване за хлебопроизводство, сладкарство, барово и хотелско оборудване, както и цялостно оборудване за магазини. Салекс 1 ООД е оторизиран дистрибутор на водещи световни фирми, производители на материали и консумативи за хранително- вкусовата промишленост. За Вас – нашите клиенти ние предлагаме цялостно оборудване за хлебопекарни и хлебозаводи – сита, тестомесачки, повдигачи, тестоделители, окръглители, пруфери за междинно втасване, оформители за тесто, втасални камери, пещи както и всички необходими за производството аксесоари. Фирмата работи с едни от лидерите на европейския пазар – производители на топлинно оборудване, хладилна техника, неутрално оборудване, машини за подготовка и пр. Разполагаме с голяма гама продукти на конкурентни цени: фритюрници, фурни, печки на газ и ток, бен-марита, тестобъркачки, блендери, миксери, картофобелачки, микровълнови фурни, конвекционни фурни, сокоизстисквачки, топли витрини, хладилни витрини, хладилници от инокс, фризери - инокс, кутери, скари, ледогенератори, обръщателни тигани, тостери, миялни машини, ледогенератори и опаковъчни машини. Оборудването е с Европейски произход, изцяло съобразено с изискванията за хигиена и безопасност към производителите и търговците на хранителни продукти и суровини
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.technoel.eu
ТЕХНО ЕЛЕКТРИК е водеща компания в системите за резервно електрозахранване с доказан опит, професионални умения и задълбочени познания в областта на изгражданто на цялостни решения по осигуряване на аварийно и непрекъсваемо токозахранване в офис сгради, бизнес сгради, телекомуникационни центрове, центрове за съхранение на данни, компютърни зали, инфраструктурни обекти, хотели, частни къщи и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Подръшка и преустроиство на всички видове асансьори .На разположение 24 часа !