Категории

.

Машини и оборудване за металургията и леярството

Фирма:
Град:
website
Описание:
Камбанолеярна "Велеганов"СД Пловдив изработва църковни камбани, свещници , полилеи, кръстове за куполи на храмове и друга църковна утвар. Камбаните и свещниците са с различни размери и тонове според желанието на клиента. Камбани на "Велеганов" има в почти всеки храм в България, а така също в Румъния, Македония, Турция, Германия . Сайт на фирмата: www.veleganov.com
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата извършва заточване и възстановяване на всички видове металорежещи, дървообработващи и битови инструменти, фрезоване и струговане.
Фирма:
Град:
website
Описание:
gdem-bg.com
запояване на различни детайли , валцуване на ленти , изтегляне на тел , отливане , отгряване , рязане и др. .
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на резевни части за селскостопански машини и др.Изработка на детайли на ишлеме
Фирма:
Град:
website
Описание:
moni83.com
фирмата се занимава с производство на изделия от метал: огради,парапети,рекламни стелажи,стоики за климатици,основи за чадъри,конструкции от метал,алуминии, нераждаема стомана http//www.moni83.com
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.hexod.bg
Фабрика за металообработване.Фирмата е създадена 1990 год.кото сервиз за ремонт и поддръжка на ММ с ЦПУ.От началото на 1996 год.се занимава и с механична обработка на детайли.Част от производството е за Германия,за вътрешен пазар изработва резервни части хранително вкусовото машиностроене, хидравлични изделия , части за металорежещи машини и др.Изработва детайли и възли по чертежи на клиента.Машинен парк - 3,4 и 5 координатни обработваши центри и стругове CNC.Персонал - 35 души.
Фирма:
Град:
website
Описание:
metaloobrabotvane.com
Фирмата е създадена като стругарска занаятчийска работил- ница през 2000г. с един работник. Сега в нея работят четирима работника в областта на мета- лообработването.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговия със спирателна арматура
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е с дългогодишен опит в изработката на метални конструкции,складови и производствени халета.Специализирани сме в произвадството на СОП и профилни ламарини- ЛТ 5 и ЛТ 25.Изработваме и съоръжения за училищен спорт , детски площадки и парков отдих(пейки,перголи,парапети,сенници ,стойки за велосипеди и др.).Притежаваме специализиран машинен парк,технологичния и производствен опит позволяват да се изпълняват поръчки по документация на клиента с високо качество и разумни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
kovintrade-bg.com
„Ковинтрейд България” ЕООД е официален търговски представител на едни от най-големите металургични предприятия в Словения.Oсновните материали в нашата производствена листа са: феросплави, стомани, електроди и други.