Категории

.

Машинни и резервни части

Фирма:
Град:
website
Описание:
amtrading.business.bg
AM Трейдинг ЕООД търгува на едро и дребно предимно с търкалящи лагери, а също така и с резервни части, детайли, възли, оборудване, инструменти и други продукти за машиностроителната, въгледобивната, стоманодобивната,леката промишлености и селското стопанство.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предлага твърдосплавни и диамантени изтеглящи дюзи за производство чрез пластична деформация /изтегляне/ на метални изделия: стоманени телове, телове от припои, заваръчни електроди, медни и алуминиеви проводници, метални нишки от месинг, сребро, злато, платина, волфрам, молибден и др.-техническа помощ за оптимален избор, осигурен ремонт на дюзите. Изработва по поръчка износоустойчиви твърдосплавни дюзи /волфрамов карбид, видия/ предназначени за изправящи дюзи /втулки/ на изправно-отрезни машини за изправяне и разкрояване на арматурна стомана и стоманени телове.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Лагери, Семеринги, О-пръстени, Феродo и авто крушки. Доставка на заявена стока до клиенти в цялата страна с куриерска фирма по избор на клиента. Магазина изпълнява поръчки на заявени от клиенти стоки и всички видове лагери по заявка. Предлагаме широка гама консумативи: Лагери, Феродо, Авто крушки , О-пръстени, Семеринги, Ремъци, Притегателни скоби за водни съединения,Каша за миене и части за Горивно Нагнетителни Помпи на Трактори "Т-25" и "Т-40"
Фирма:
Град:
website
Описание:
Внос и търговия с нови и употребявани дървообработващи машини за производство на мебели,зе шлайфане,циглене на паркет и др,матраци, мебелен обков, материали, кухненски мивки и др...
Фирма:
Град:
website
Описание:
Авточасти за западн товарни автомобили ремаркета и автобусти Дистрибутор на Техно Акташ АД Въздушни възглавници Powertech и Airtech Вносител на спирачни дискове и накладки Jurid Вносител на дискови спирачни накладки Winnard
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Високо качество! Продавам дървопреработващи машини IOTOS - Русе: хоризонтален блок банциг за трупи с диаметър до 90 см. , опции: хидравлика, електронно управление; машина за окрайчване и печатане на европалети; пендула за трупи; пендула за дъски; автоматична пендула за трупчета; циркуляри за капаци и дъски, всички машини за производство на дъски за европалети и др. Непрекъснат режим на работа - 24 часа в денонощие. Гаранция 12 мес. и следгаранционна подръжка с договор. ВИСОКО КАЧЕСТВО! Възможност за разсрочено плащане.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е директен вносител на части за товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета, трактори. Предлага продукти на световноизвестните марки MERCEDES, MAN, VOLVO, SCANIA, DAF, IVECO, NEOPLAN, DEUTZ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
bresch.pl
Bresch - части за спирачна система за камиони, ремаркета, автобуси, товарен транспорт. Bresch е сред водещите европейски фирми за производството на резервни части за спирачна система. Гама: Барабани, дискове, накладки(барабанните и дисковите), тресчотки, супорти. Търговия на едро. Търси дистрибутори. Site: www.bresch.pl, mail: bresch@bresch.pl tel:+48616705005 fax:+48616705006