Категории

.

Мебели

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.diskret-bg.com/kart/index.php
Производство на корпусна и мека мебел с високо качество.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.zorastyle.bg
Изборът на обзавеждане като цяло е нещо доста лично. Сътрудничеството с проектант – консултант на мебели е почти задължително условие за да постигнете оптимални резултати. С оглед на разнообразното строителство, постоянно променящите се вкусове и тенденции в обзавеждането, най-добрият вариант е да си поръчате мебели по индивидуален проект. Водещата философия за нас – проектанти, конструктори, производители е да получите уникални мебели, отговарящи изцяло на Вашите вкусове и потребности. Основните ценности и принципи, на които държим в нашата компания са: желанията на клиента, креативност, иновационни решения, професионализъм, стремеж към красота, функционалност и естетика.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://sogal-bg.com/
Sogal Furniture е представителен магазин на фирма “НЕГОВА” ЕООД за френските системи за плъзгащи се врати от SOGAL - един от лидерите на европейския пазар в тази област.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.negova-style.com/
NEGOVA STYLE е регистрирана търговска марка, създадена през 1998 г. с мисията да изгражда за своите клиенти функционални и красиви интериори, посредством мебели и обзавеждане с качествени оригинални системи за плъзгащи се врати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://mebidea.com/
Мебели Идеа дават готови ДИЗАЙНЕРСКИ решения за всяка ваша стая. Днес ние сме една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар. Предлагаме ви квалитетни, оригинални и модерни мебели на изключително атрактивни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.erastil.com
Фирма "ЕРА СТИЛ" ЕООД е създадена и специализирана в производството на мебели по поръчка от ЛПДЧ и МДФ. За ваше улеснение ще ви предложим: безплатно оразмеряване на пространството за обзавеждане консултиране при избор на най-доброто интериорно решение и създаване на проект за вас транспорт и монтаж на мебелите
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.krismimebel.com
Производство и монтаж на мебели ,аптечно обзавеждане, търговско обзавеждане,мебели за аптеки,мебели за офис
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.areximgarden.bg
От 1991г до сега Арексим Гарден е символ за качество и стилно ежедневие. Производството ни е свързано с мебели, щори, шезлонги, градински мебели. Имаме лицензен договор с холандската фирма hunter douglas и предлагаме марките sunflex и luxaflex.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mebelvaltchev.com
Проектиране и производство на масивна мебел изработена от дъб, дива череша и орех.Изработваме безплатен проект за всички наши клиенти. Изпълнявяме кухни, спални, трапезарии, кабинети, офис и хотелско обзавеждане. Заповядайте във Фирмения ни шоурум да се запознаете на живо със качеството на произвежданата от нас мебел с адрес гр. София,бул. "Цар Борис III" № 165 или се обърнете за безплатна консултация и проект към тел. 0899966625 или 028556388 - Владимир Вълчев
Фирма:
Град:
website
Описание:
abdesignstudio.com
А/B studio DESIGN е мебелна компания, която е изцяло съсредоточена в производството на мебели по поръчка като изпълнява проектирането, изработката и извършва монтажа на обзавеждането на място, до дома или офиса, както и обзавеждането и интериорни решения на хотели.