Категории

.

Медицински кабинети

Фирма:
Град:
website
Описание:
Дентален център АЛТЕЛА-ГППМПД ООД д-р Лаврентин Александров,Д-р Теодора Александрова.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.drdimitrova.hit.bg
Дейност- прегледи и лечение при очни заболявания, корекция на зрението за близо и за далече, контактни лещи
Фирма:
Град:
website
Описание:
cnblkxkjygza.com/
w4U2X9 wqmmwnsbyqhj, [url=http://meusebqsvolv.com/]meusebqsvolv[/url], [link=http://oqxtuvawtqvf.com/]oqxtuvawtqvf[/link], http://vkpecfgutera.com/още информация за фирмата w4U2X9 wqmmwnsbyqhj, [url=http://meusebqsvolv.com/]meusebqsvolv[/url], [link=http://oqxtuvawtqvf.com/]oqxtuvawtqvf[/link], http://vkpecfgutera.com/
Фирма:
Град:
website
Описание:
Имплантанти могат да се използват при всички клинични показания – за възстановяване на единичен зъб, за укрепване на мостове, частични и цели протези. Процентът на успешност е еднакво висок независимо дали имплантът се слага в горна или долна челюст.още информация за фирмата Имплантанти могат да се използват при всички клинични показания – за възстановяване на зъб, за стабилизиране на мостове, частични и цели протези. Процентът на успеваемост е еднакво висок независимо дали имплантът се слага в горна или долна челюст.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.medicomltd.com
Службата по трудова медицина /СТМ/ е регистрирана от Министерство на здравеопазването в съответствие с изискванията на ЗЗБУТ и Наредба №3/25.01.08г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина, под № 479.
Фирма:
Град:
website
Описание:
heal.alle.bg
Разрешаване на здравословни проблеми. тел 0889631519
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.varnadentist.com
Дентално студио „Св.Аполония” е разположно в централната част на гр. Варна. В уникална спа атмосфера ние Ви осигуряваме първокласни стоматологични услуги и възможност за релакс - лечение без болка и страх! Постигаме го като утвърждаваме нашия екип като Ваш доверен и отговорен партньор, ангажиран с осигуряване в дългосрочен план на това, което Вие цените в оралното си здраве. В Дентално Студио „Св. Аполония” можете да получите помощ в областта на: - Консервативно зъболечение - кореново лечение под ендодонтски микроскоп със съвременни методи за машинна обработка и запълване; лечение на кариес. - Ортопедия - метало-керамични и безметални коронки и мостове ; пластмасови, еластични и моделно-ляти протези. - Орална Хирургия - екстракция на зъби, ретинирани мъдреци, зъбни корени, френулектомия,оперативно лечение на зъбни грануломи и кисти. - Имплантология – поставяне на импланти за възстановяване на кореновата и коронкова части на липсващи зъби при частично и пълно обеззъбяване. - Пародонтално лечение - на гингивити,пародонтити (пародонтоза); гингивални рецесии, предпротетична пародонтална хирургия. - Детско зъболечение на кариеси, пулпити и периодонтити на млечни и постоянни детски зъби; профилактично запечатване на фисури. - Ортодонтия - уникалната американска система Invisalign ще подреди зъбите Ви в красива усмивка като с "невидима ръка" без неудобството на фиксираните брекети. - Естетика - керамични фасети/Lumineers; коронки и мостове с циркониев скелет; моделно-лети протези и протези от еластична пластмаса; композитни инлеи; поставяне на Skyce - бижу за "диамантената" Ви усмивка; фотополимерни обтурации (пломби);Избелване с LED светлина. - Лазерна терапия. Дентално Студио „Св.Аполония” за Ваше удобство разполага с: - POS-терминал за разплащане с кредитни и дебитни карти; - договор със Здравната Каса (НЗОК) - Дигитален Рентген KODAK Програмата ни за стриктен хигиенен контрол, включително използването на ултразвукова вана и автоклав за вакуумна стерилизация, Ви осигрява спокойствието, от което имате нужда!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма Трейдком ЕООД е специализирана в доставката на медицинска апаратура, системи за водоподготовка, инструменти, консумативи и сервизна дейност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bulgarian-rose-sevtopolis.com
БЪЛГАРСКА РОЗА СЕВТОПОЛИС” АД се намира в гр. Казанлък – разположен в географския център на
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.boribel.com
Дистрибутор на козметика от Мъртво море