Категории

.

Метални изделия

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.alpha-marine.bg
АЛФА-МАРИНЕ ООД е модерно предприятие, основано през 2012 г. със седалище в Горна Малина, на 30 км от София. Основен предмет на дейност на АЛФА-МАРИНЕ ООД е изработването на заваръчни конструкции с механична обработка с приложение в корабоплаването, за животоспасяващи лодки и салове за всички видове морски плавателни съдове, както и за офшорни отрасли (платформи за добив на газ и петрол, генератори за вятърна енергия). АЛФА-МАРИНЕ ООД е член на Германо-Българската индустриално-търговска камара и Асоциацията на българските износители.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.Argos91.com
БЪЛГАРСКИ СТЪЛБИ ЗА ВАШИЯТ ДОМ И ГРАДИНА
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mbmmetalwork.com
МБМ-Металуърк е създадена през 2005г. в България като част от Мерони Груп- Италия. Нашата дейност е организирана в две направления: серийно производство на метални детайли и възли за различни машини и уреди по чертеж на възложителя и производство на инструментална екипировка. Персоналът е от 35 висококвалифицирани работници. Фирмата построи собствена нова производствена и административна сграда и от началото на 2011 година разполага с всички възможности за развитие и увеличаване на производствените мощности. Намира се в гр. Русе, на територията на новоизграждащия се Индустриален парк.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
ВНОС НА ЕЛЕМЕНТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО. ИЗРАБОТКА НА ВРАТИ,ПАРАПЕТИ,ОГРАДИ,МАСИ,СТОЛОВЕ,ОГЛЕДАЛА
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма САНД–СА е с дългогодишни традиции в производството на изделия от метал. Предмет на дейността на фирмата е изработване на ламаринени детайли от 0,5 до 120мм. - заварочни тела и конструкции, метални кутии и шкафове, метални заготовки за строителни конструкции и металообработващи услуги. Фирмата разполага и с инсталация за нанасяне на електростатични прахови полимерни покрития върху метални изделия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
dpmg.bg
МАГСИМУМ ЕООД се занимава с производството и изработка на метални конструкции и изделия от желязо: стелажи за магазини от всякакъв тип, метални огради, парапети от кух, квадратен профил, метални врати, всички видове ковано желязо и техните производни, блиндирани входни врати за жилища и портали за дворни, открити места от тип ранчо. През своя 13-годишен опит сме се сблъсквали с различни предизвикателства, които сме решили бързо, качествено и коректно. Изработвеме също така сенници от поликарбон, винил, светещи реклами, статични табели и подвижни такива, рекламни пана от тип Билборд с различни размери, оградни пана от ковано желязо, парапети от алуминиеви профили с орнаменти и без, гаражни врати тип рулетка и охранителни решетъчни ролетки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изработваме детайли за всички видове машини, поточни линии, заводско оборудване, съоражения и др. - Специализирани сме и в изработване на всички видове детайли от метал, текстолит, полиамид и полифон. - Цилиндрични зъбни колела с вътрешни прави зъби до модул 12 - Цилиндрични зъбни колела с прави и наклонени външни зъби с модул 8 и макс. диаметър 600 мм - Цилиндрични зъбни колела с вътрешни и външни зъби с макс. модул 10 мм и макс. диаметър 600 мм. - Верижни зъбни колела. - Ремъчни шайби за всички видове ремъци ( плоски, трапецовидни, зъбни..). - Валове с макс. диаметър 600 мм. и дължина до 4000 мм. - Валове с еволвентни и правостенни шлици. - Резервни части за строителни машини, строителни съоражения, трактори , машини от хартиената промишленост и много други . - Оси, муфи, втулки. - Рециклиране на износени резервни части; шлици, лагерни легла, ремъчни шайби и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
metalik-bcp.com
Прецизни отливки по стопяеми (восъчни) модели - от стомана, неръждаема стомана, сив чугун, месинг и бронз Отливки във формовани пясъчни форми (в пръст) - от стомана, неръждаема стомана и сив чугун Отливки ляти под високо налягане - от алуминий и цинково-алуминиеви сплави (ЦАМ) Възли и компоненти за електротелфери - монорелсови колички, еластични съединители, гайки направляващи /въжеводенея/, резервни части за тях Инструментална екипировка - шприцформи, пресформи, модели, каси и др. Механична обработка на отливки - от стомана, неръждаема стомана и сив чугун
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изработва ме метални изделия от гладко и ковано желязо:Парапети,огради,решетки,портали,врати,обков за порти,поликарбонатни навеси конструкции нестандартни изделия и други от метал.Високо качество на изработка,на добра цена.