Категории

.

Метални конструкции и части от тях

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://inoxdesign.free.bg/
Изработка на неръждаеми парапети и стълби; Кухненско оборудване за ресторанти; Болнично оборудване; Интериори за хотели,ресторанти,банки,магазини,офиси. Мебели; реклами-светещи,винил,обемни букви. Павилиони; Външна облицовка на сгради и колони.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Изграждаме промишлени халета,метални конструкции с термопанели,метални изделия-врати, парапети, огради и др.от ковано желязо.Фирмата работи от 1992 г.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции и халета, автомивки, магазини, складове, зърно бази и селскостопански постройки. Доставка и монтаж на сандвич панел от политурата и минерална вата включително всички необходими консумативи. Проектиране и изграждане на сглобяеми къщи до ключ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
sand.zmmsofia.bg
ЕТ “САНД – Спас Ахилеев” произвежда детайли и заготовки от тънка и дебела ламарина, заварочни конструкции и прахово боядисване. Извършва инженерингова дейност: консултации, разработки и технология.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.motomat-bg.com
Фирма МОТОМАТ – ИВАН ИВАНОВ ЕТ е създадена през 1991 година. Занимава се с разработка и производство на механични конструкции и детайли за електрониката и електротехниката и други области на промишлеността, средства за автоматизация, дозиращи системи.