Категории

.

Млечни продукти

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.slc.bg
Дейност - търговия с млечни и месни продукти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на мляко и млечни продукти
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ЕТ УЛАН - ДЖЕМАЛ УЛАНОВ се занимава с производство на млечни продукти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма „ ЮЕС Комерс” ООД е създадена през 1996г. До 2000 г. фирмата развива търговска дейност. През 2000 г открива МПП (млеко-преработвателен пункт)за производство на БСС(Бяло саламурено сирене). До 2004 г. фирмата произвежда само БСС, а след 2004 г фирмата прави разширение и преустройство и започва да произвежда и кисело мляко, кашкавал и кашкавалена извара. В момента „ЮЕС Комерс” има няколко вида кисели млека и сирена. Предприятието има въведена ДПП и НАССАР система. Фирмата е одобрена за търговия с млечни продукти в Европейския съюз и притежава BG 25 12 017 EO. Откакто е одобрено от ЕС дружеството изкупува само качествени сурови млека от регламентирани млекопроизводители І категория. Мисията на предприятието е да развие своята специализация като един от основните производители на висококачествени малотрайни млечни продукти за вътрешния и
Фирма:
Град:
website
Описание:
Разнос на млечни продукти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма „Полидей” ООД – гр. Карлово, е създадена през 1991 г с изцяло частен капитал. Умело съчетавайки българските традиции и модерните технологии за заквасване и преработка на млякото „Полидей” произвежда широка гама от висококачествени млечни продукти под търговската марка „Домлян”, радващи се на добър прием на пазара. Основни направления в дейността на фирмата са производството на кисели млека, кашкавали, топени сирена и др, както и непрекъснатото разширяване на гамата продукти, познати на пазара. „Домлян” са продукти, съчетаващи добрите традиции и високите технологии по европейските стандарти в преработката на мляко. Фабриката на фирма „Полидей” е изградена на собствен парцел в с. Домлян, община Карлово. Разположена е сред южните склонове на Централна Стара планина и Средна гора, в сърцето на Карловската розова долина. Мекият и уникален подбалкански климат е подходящ както за омайните маслодайни рози, така и за богатите зелени пасища. Районът е екологично чист и очарова с красота и история. В близост се намират множество тракийски могили, както и тази в с.Старосел. Край село Домлян се намира и едноименият язовир. Прохладата и спокойствието тук събират хората за отдих, риболов и къмпинг. Кръстопътното място на региона не е успял да го индустриализира и той е съхранил естествения си вид. Богатата и чиста природа в района на млекопрерабтвателното предприятие е предпоставка за високото качество на суровината за производство – натуралните и свежи млека. Мекият климат и богатите зелени пасища на Краловското поле създават чудесна среда за животновъдство. В района има множество кравеферми. Фирма „Полидей” стриктно контролира произхода на суровината за производство. Доставчиците на суровото мляко са големи млекодобивни стопанства, сертифицирани съгласно европейския регламент за органично земеделие и се намират в малки китни селца, далеч от индустриални зони. Това е предпоставка за качествена и специфична паша, което е първия и основен елемент при добива на мляко. Фирмата е насочила усилия за поощряване на фермерите с по-висока изкупна цена, за да й бъде гарантирано качествено мляко, добито в перфектни хигиенни условия. Контролът започва от условията на отглеждане на кравите, през събиране на млякото до строгия контрол на суровината в приемната лаборатория. Изкупуването на млякото се осъществява със специализиран транспорт на фирмата. Преди разтоварване, суровината се подлага на серия от лабораторни анализи, извършвани от висококвалифицирани лаборанти в заводските лаборатории. Фирма „ПОЛИДЕЙ” притежава съвременно технологично оборудване за производство и контрол, отговарящо на всички Европейски изисквания и стандарти. В предприятието има защитена система за безопасност на продуктите НАССР и система за управление на качеството ISO 9001:2000.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Агри-Мекс ООД е търговска фирма, позната на българските производители в отрасъла на хранително-вкусовата промишленост и на потребителите с вкус към доброто качество. Ние доставяме разнообразни видове сухо мляко, суроватъчно мляко и други сухи млечни продукти за директна консумация и за приложение в хранително-вкусовата промишленост. Представители сме на словашката фирма за гъвкави опаковки Chemosvit. Нашата мисия е да доставяме най-качествените суровини и най-качествените продукти. Качествените продукти означават добро здраве, добър живот, добро настроение и добро разположение. Общоизвестен факт е, че кой каквото яде - такъв става. Във фирмата работят хора, които са заедно от 1994 година. Екипът е издържал изпита на времето и е доказал големия си потенциал. Ние сме убедени че успехът на фирмата зависи от любовта и стремежът ни към висок идеал. Наш идеал е качеството, конкурентните цени, отзивчивостта към вашите желания, коректните партньорски отношения. Ние сме утвърден партньор на най-големите фирми от сектора на хранително-вкусовата промишленост.
Фирма:
Град:
website
Описание:
oldliben.com
Производител на висококачествени млечни продукти - сирене, кашкавал, извара, масло.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИКАЙ ООД с адрес в ЖИТНИЦА можете да намерите на телефон 031703 484. Дейността на ИКАЙ ООД е Мляко, млечни продукти и сладолед.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Мляко, млечни продукти и сладолед" съдържа сред вписванията за град Варна фирма ИЗТОЧНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ ООД. Ще се свържете най-лесно с ИЗТОЧНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ ООД на телефон 052 52 315533.