Категории

.

Набиране на персонал

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://rir.bg/
Radioactive International Recruitment (RIR) is a licensed company that provides innovative recruitment services. Our headquarters are based in Bulgaria, which gives us a perfect opportunity to connect Eastern European job seekers with worldwide businesses. Our team has expertise in international recruitment with deep understanding of the internal and worldwide markets. We believe that being cultural culturally fit is crucially vital , so we carefully hand-pick candidates that match. We’re a leading International Recruitment Agency based in Bulgaria. Our consultants have a wealth of experience and knowledge in providing full time, temporary, permanent, and seasonal staff to sectors as diverse as IT, Construction, Outsourcing, Hospitality, Accountancy, F&B, Marketing, etc., and an innovative approach to the use of new technologies. Hiring the right Recruitment Agency is key to your business success. Our dedicated multicultural team can provide a tailor-made service to meet the needs of your business encompassing a full range of human resource services including the sourcing, recruitment, and induction of staff. Together with you we define the important aspects of the position that needs to be filled. As this forms the basis of all our further efforts, care must be taken from both sides to make the resulting recruitment profile as accurate as possible while at the same time not making it too limiting. Looking for an Employment Recruitment Agency specialized in relocation? Look no further than Radioactive International Recruitment. We have become a European expert in recruiting skilled multilingual talents for international companies across the world.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://balkantalent.bg/
Болкан Талант е иновативна и развиваща се с бързи темпове компания в областта на човешките ресурси и подбора на персонал, която търси и открива талантливи, опитни и креативни професионалисти. Открийте повече за решенията в областта на човешките ресурси, които предлагаме: • Подбор Ние работим върху позиции от специалисти и експерти до мениджъри и изпълнителни директори. Имаме специален подход да достигаме най-добрите резултати и да откриваме истинските таланти. Разберете повече • Директен подбор и селекция В течение сме на последните иновации и методи за търсене и подбор на най-квалифицираните професионалисти и постоянно търсим нови канали да открием най-добрите кандидати. • Аутсорсинг Ако търсите решения, които да повишат ефективността на вашия бизнес, да намалят административните разходи, повишавайки продуктивността и да се фокусирате върху основния си бизнес, ние ви предлагаме да изнесете всички ЧР дейности от компанията си в Болкан талант • Аутплейсмънт Аутплейсмънт е услуга, която помага на бивши служители на компанията на клиента ни да преминат успешно прехода към нова работа и им помага да се ориентират в ситуацията на пазара на труда. Тази услуга се заплаща от работодателя и включва практически съвети и психологическа поддръжка. Това повишава авторитета на компанията сред служителите. Основните елементи на услугата са кариерно ориентиране и оценка, писане на автобиографи и подготовка за интервю, създаване на връзки и на умения за търсене на работа и търсене на подходяща позиция на пазара на труда. • Оценка на персонала Предлагаме специализирана оценка, която идентифицира критичните необходими способности и измерва уменията за текущото ниво срещу организационния модел и стандарта за най-добри практики.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.slava7.bg
Слава - 7 е една от водещите HR, Work & Travel компании в България, предлагаща богат асортимент от програми и позиции в чужбина- Кипър, Гърция, Германия, Великобритания, Италия, Белгия, Малта, Дубай, Кувейт и САЩ. Ние Ви предлагаме: • Студентски, младежки и програми за културен обмен; Платени стажове ; • Атрактивни цени на самолетни билети до всяка желана от Вас дестинация ; • Работни/ туристически визи: Визи за САЩ, Канада, Русия, Китай, Дубай ; • Възстановяване на надвнесени данъци ; Изберете нас, а ние: • ще Ви предложим подходящата работна оферта; • ще Ви съдействаме при всяка една стъпка от кандидатстването до пристигането на новото Ви работно място; • ще Ви предложим различни варианти за пътуване и ще Ви предоставим най-ниската цена за посочената дата; • ще организираме да бъдете посрещнати на летището и трансферирани до работното Ви място;
Фирма:
Град:
website
Описание:
Nannyandaupair.co.uk предлага работа по Европейската програма за Au Pair за детегледачки и бавачки в Англия. Изучавайте английския език, нрави и обичай срещу заплащане.
Фирма:
Град:
website
Описание:
"РАБОТА В ЕВРОПА" ООД е агенция за подбор на персонал, притежаваща удостоверение от МТСП за извършване на посредническа дейност по наемане на работа на територията на Република България и чужбина. Направленията, в които работим са предлагане на работа в областта на здравеопазването и социалните дейности.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.rabotajar.com
Агенция ЖАР е консултантска агенция за подбор и наемане на персонал. Създадена е през 2002г. и е базирана в гр. Бургас. Специализирана е в подбор на висококвалифициран персонал във всички сфери на индустрията. Ние сме агенция, която може да чуе, да разбере и да удовлетвори вашите изисквания. ПОЛИТИКА Ние оценяваме значението на създаването на добри взаимоотношения с нашите клиенти. Посредством срещите и разговорите ни както с работодателите, така и с кандидатите за работа ние успяваме да разберем най-пълно техните изисквания и желания и се стремим да ги удовлетворим по най-добрия начин. Смятаме, че личната среща е полезна както за нас, така и за тях, а също така и за постигане на целите на съвместната ни работа. КАК РАБОТИМ Нашият подход към нуждите и изискванията на всеки клиент е строго индивидуален, професионален и в същото време надежден. Заедно с това ние се възползваме от предимствата на технологиите за да направим работата си по-ефективна и за да бъдем сигурни, че работодателят ще се срещне с точният кандидат възможно най-бързо. Успехът ни се дължи на изслушване на изискванията на работодателя, задаване на подходящи въпроси, касаещи обявените свободните длъжности и накрая осигуряване на най-ефективният кандидат. ЦЕННОСТИ Стремим се да осигурим отлично обслужване посредством качество, гъвкавост, почтеност и позитивно отношение. Целта ни е създаване на дълготрайни бизнес отношeния и непрекъснато разширяване обхвата на дейността и услугите. РАБОТОДАТЕЛИ Хората са най-ценния капитал във Вашата фирма. Затова се стремим да поддържаме непрекъснат контакт с всеки от Вас, като взимаме под внимание специфичните Ви изисквания. Стараем се да опознаем достатъчно добре бизнеса, работната среда и взаимоотношенията в компанията Ви. За да бъдем достойни дълготрайни Ваши партньори, ние непрекъснато разширяваме обхвата на дейността си и в сътрудничество със специализирани консултанти Ви предлагаме още: Изготвяне на длъжностни характеристики - съобразени със структурата на Вашата фирма и конкретните наименования на позициитe Професионални тествания с цел оценка на знания и умения Психологически тестове определящи психологически профил Насочване към специализирани в трудово-правни отношения юристи КАНДИДАТИ Икономическата ситуация на динамичното време, в което живеем и все по-конкурентения трудов пазар налагат, търсещите работа лица да презентират професионалните си и личностни качества, по най-добри начин, ангажирайки вниманието на работодателя. Ако вие сте намерили "своята работа", но изпитвате неувереност, по отношение правилното оформяне на документите си за кандидатстване, то заповядайте при нас. За ваше улеснение ние Ви предлагаме: Консултация за изготвяне на автобиография Консултация за писане на атрактивно резюмe Консултации за кандидатстване Изготвяне на професионално СV Изготвяне на мотивационно писмо
Фирма:
Град:
website
Описание:
Агенция за подбор, квалификация и посредничество при реализация на персонал (Агенция за работа) - „Киркова” е основана през 2006 година от адвокат Мария Славкова – Делова и г-жа Димка Киркова Димова.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vistahr.bg
VISTA HR Consulting е консултантска организация в областта на управление и развитие на човешките ресурси и организационно консултиране. Нашата дейност е ориентирана към бизнеса от различни направления. Нашите услуги се базират на способността да се идентифицират конкретните нужди и цели на клиентите и да се предоставят ефективни решения, които носят добавена стойност за бизнеса.
Фирма:
Град:
website
Описание:
?Подбор на фирмен персонал Подбор на екип Тренинг програми Личен HR асистент Организиране и координиране на интервюта Консултантски услуги
Фирма:
Град:
website
Описание:
atanassovaconsult.com
“Атанасова-Консулт” е Агенция за човешки ресурси, специализирана в подбора и обучението на персонал, както и предоставянетона услугата “лизинг на служители”. Агенцията е основана и се ръководи от мениджъри с дългогодишен опит в български и международни компании, специалисти в управлението и развитието на служители, а също и в менажирането на проекти с огромни бюджети.