Категории

.

Обучение, набиране и консултации в областта на човешките ресурс

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://womeninbusiness.bg/
Съветът на жените е създаден в резултат на националната коференция от м. Януари 2012г. – „Жените – нежната сила на бизнеса”, чиято цел е промотиране ролята на жените в българския бизнес. „Съветът на жените в бизнеса в България” е сдружение с нестопанска цел в обществена полза, чиято цел е да популяризира добрите практики и програми за насърчаването на професионалното развитие на жените в малкия и среден бизнес и израстването им в мениджърски позиции; да подкрепя младите специалисти и таланти, за да реализират потенциала си в България и да подпомага младежи в неравностойно социално положение в тяхното образование.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://kariera-bg.com/
"Агенция Кариера" е експерт в областта на човешките ресурси. На нас може да възложите подборa, оценката и обучението на Вашия персонал. Проектите ще реализираме, според Вашите желания и с помощта на нашия консултантски екип.

Агенцията е основана и се ръководи от експерти с дългогодишен опит в български и международни компании, специалисти в управлението на човешките ресурси, а също и в управлението на проекти.

“Агенция Кариера” участва в подготовката и управлението на проекти по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.dbt903.hit.bg
Дирекция "Бюро по труда" гр. Димитровград е създадена през 1990 година и е териториално поделение на Агенцията по заетостта. Ние предоставяме услуги на търсещите работа лица и работодатели. Нашите услуги са безплатни за всички клиенти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Човешки ресурси - подбор и управление" съдържа сред вписванията за град ПЛОВДИВ фирма ЕНДО МЕД ООД. Ще се свържете най-лесно с ЕНДО МЕД ООД на телефон 032 631327.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕЛИТ-05 - ЕЛЕОНОРА ДИМОВА ЕТ в РУСЕ можете да намерите на телефон 082 832126. Фирмата извършва дейност "Човешки ресурси - подбор и управление".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ЕЙЧ АР ГРУП ЕООД с адрес София, ул. Черковна 105, вх. В и телефон 02 944 12 19. Основната дейност на ЕЙЧ АР ГРУП ЕООД е Човешки ресурси - подбор и управление.