Категории

.

Обзавеждане

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://lixmebel.com/
Ликс Мебел - изработка на мебели по поръчка в Бургас и за цялата страна! Фирма “Ликс Мебел” предлага комплекси услуги: от проектиране и изграждане до монтаж и доставка на мебели по индивидуални проект - по Ваш дизайн или изготвяме такъв специално за Вашите нужди и според личните Ви предпочитания. Изработваме мебели по поръчка за Вашия дом, офис, хотел, търговски и обществен обект. Имаме честта да работим с креативен и способен екип, който толкова години успява да се справи с всички предизвикателства и да превърне в реалност всяка ваша мечта. С “Ликс Мебел” реализирането на проекта Ви ще бъде лесно и приятно. При нас ще получите съвети, насоки и много интересни идеи, с помощта на които ще се допринесе за добрият резултат. Гарантираме качество, професионална изработка и спазени срокове за изпълнение. Наш главен приоритет е обзавеждането, което произвеждаме, да е функционално и удобно, с високо качество и на бюджетни цени. Нашият опит ни помогна да придобием множество качества, като усъвършенствахме своите умения и знания през годините. В течение сме с най-актуалните тенденции при проектирането и дизайна на мебели, което ни дава увереност за достигане на желаният ефект и резултати. Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, което постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа. Зад успеха на компанията, стои амбициозен и с безспорни качества екип, който се стреми към динамичен стил на работа, ръководен от ясни цели и отговорности за всеки един етап от реализирането на проекта.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://vrati-brama.bg/
www.vrati-brama.bg Фирма Brama е специализирана в производството на интериорни врати. Brama Bulgaria е пряк партньор и вносител на завода за врати Brama в Украйна. Нашата фирма е лидер в производството на интериорни врати. Произвеждаме ламинатни врати, врати от натурален фурнир и технически. Email: office@vrati-brama.bg
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.bellanotte.bg
Луксозни матраци от Bellanotte.bg. Белланотте е съчетание от класика и съвременност, традиция и иновации, истинска красота и максимално удобство. Всичко това, обвито в много любов.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ezax.bg
ЗАКС БГ е фирма за външно и вътрешно обзавеждане на хотели, ресторанти и заведения. Предлагаме богат избор от италиански мебели - столове, маси, канапета, бар столове, градинска мебел и т.н.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на талари, закачалки, кутии за хляб, сгъваеми маси и столове, поставки за ножове и други дребни стоки от масив за битови нужди. Стоките са подходящи и за хотелско обзавеждане. Работим и по поръчка на клиента или по зададена мостра.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vip.bg
MegaSystem - професионалното, луксозно оборудване за хотели и ресторанти с висока категория.Фирмата има за пазарен сегмент петзвездните хотели в България като е специализирана в луксозно гастрономическо и хотелиерско оборудване.Фирмата е избран доставчик от веригите Хилтон и Кемпински в България, Ривиера, Гранд-хотел Пловдив, Интерхотел Сандански и много други. Фирмата е заводски представител на реномираните произвозители Gebrueder Hepp-Germany, Elite-Italy, Tecfrigo-Italy и др., които са препоръчителни за всички световни хотелски вериги. На нашия сайт, вследствие на дългогодишния ни опит в бранша, сме подбрали производители, които наистина могат да добавят перли във Вашата корона, т.е звезди към Вашите звезди!
Фирма:
Град:
website
Описание:
classic-bg.com
Фирма Класик е основана през 1995 г. в гр. София и е специализирана в производството не само на кухненско обзавеждане, но и на корпусна мебел за дома, офиса и хотела.
Фирма:
Град:
website
Описание:
mebelfactor.bg
Мебел Фактор ЕООД е производствена фирма с активна позиция на Европейския пазар. Създадена е през 1998г. със седалище в гр. Сливен, когато изгражда и въвежда в експлоатация инсталация за прахово електростатично боядисване. В началото на 1999г. организира производство на мебели с метална конструкция като разработва и усвоява разнообразна номенклатура от столове и маси. В своята дейност фирмата се придържа към съвременните норми и стандарти в областта на мебелната промишленост. ДейностДизайн и производство на:- училищно обзавеждане- столове и маси за бита и обществени заведения- офис мебели- рекламни стилажиПроизводство на окомплектоващи метални детайли за партньори от мебелния браншИзработване на конструкции от огънати стоманени тръби по документация на клиентаПрахово електростатично боядисване на метални заготовки МисияДа утвърдим позицията си като водещ производител на съвременни функционални мебели с отлично качество. ЕкипВ Мебел Фактор ЕООД работят висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит. В процеса на развитие е създадена система за вътрешнофирмено обучение на персонала, предаване на практически опит и усвояване на нови технологии. Съвременните организационни принципи и колектива на фирмата са гаранция за отлично сътрудничество с многобройни партньори. УслугиУслугите, които извършваме:- Консултации относно интериорното решение на различни обекти- Цялостно интериорно проектиране в сътрудничество с архитекти и дизайнери- Тримерна визуализация на интериор и мебели- Изпълнение на интериор по проект на клиента- Производство на нестандартни мебели по проект- Доставка на мебелите до обект и монтаж на място- Изработване на детайли и заготовки от метал- Огъване на стоманени тръби и профили по документация на клиента- Прахово електростатично боядисване с цветове по система RAL Детско обзавежданеСекционни мебели за детски градиниРазнообразни модели от ламинирано ПДЧ Детско обзавежданеМодулни маси за детски градиниМногообразие от варианти за подреждане Секционни мебелиСекционни мебели за офисаРазнообразни модули и комбинации Бюра и заседателни маси- Бюра учителски - Заседателни маси - Бюра- Контейнери Училищно оборудване и обзавеждане- Чинове ученически - Класни дъски - Компютърни маси - Кътове за хранене - Столове училищни Разгледайте всички наши продукти »
Фирма:
Град:
website
Описание:
С естествената си красота и аристократичност, мебелите от дърво ще създадат неподражаем уют и комфорт във вашия дом. Усилията на фирмата са насочени към предлагане на цялостни и модерни решения за обзавеждане, съобразени с новите изисквания в производството на мебели. Висококвалифицираният персонал, работещ във фирмата ще ви предложи компетентна информация, професионални решения, изработване на компютърен проект и качествен монтаж.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на обзавеждане за хотели и мебели за дома в района на Пазарджик.