Категории

.

Офис-обзавеждане

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://bri4ka.bg/listings/search?type_id=1&mark_id=44&order=1&person=1&firm=2
Обяви коли и джипове Land Rover - Bri4ka.bg - сайт за безплатни обяви за коли и джипове - авто обяви
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
mail.orbitel.bg
  Уважаеми клиенти, добре дошли в книжарница "Фонтана"!     Разположена в центъра на града, книжарницата заема централно място в сферата на книжарските стоки и услуги. Книжарница "Фонтана" предлага на своите клиенти широк избор на българска и чуждоезична художествена литература, както и книги с адаптирани текстове на английски език. В книжарницата ще откриете и специализирана техническа литература на издателства „Софтпрес” и „Аутопойнт”. Книжарница „Фонтана” разполага с широк асортимент канцеларски материали (“Shnider”, Inoxchrom”, “Senator”).. Предлагаме още: компютри, принтери и консумативи за тях – тонери, тонер касети, глави за мастилено – струйни принтери, касети за матрични принтери и др. От Ноември 2009 Фирмата е оторизирана да продава и осигурява сервиз на фискални устройства. Но това не е всичко... В книжарница „Фонтана” ще откриете всичко необходимо за оборудването на вашия офис: бюра, столове, работни станции, като изработката може да бъде осъществена с размери на клиента. Ако търсите широк избор и високо качество - книжарница „Фонтана” е изцяло за вас. Заповядайте при нас.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
mebeli-kali.com
Кали и Ко ООД е българска фирма, създадена през 2009 г. въз основа на богатия опит на фирма ЕТ "Димбо – Димитър Бояджиев" в областта на производството на мебели. Успехът на компанията ни се базира на високо мотивирания екип, ръководен от управителя Димитър Бояджиев, който налага динамичен стил на работа с ясни цели и отговорности. Основният предмет на дейност на фирмата е проектиране и производство на мебели по поръчка за дома, за офиса, за магазини и хотели. Произведените мебели са с високо качество, което постигаме благодарение на многогодишния ни опит и на използваните качествени материали. Към всяка поръчка подхождаме индивидуално, гъвкави сме при изпълнение на нестандартни идеи, стремим се да задоволим напълно потребностите и изискванията на клиента. В резултат предлагаме много атрактивни продукти. Мебели - Кухня - Спалня - Детска стая - Всекидневна - Антре - Магазин - Офис - Хотел Материали - ПДЧ - MDF - Обков Материалите, с които работим в производството, са ПДЧ, МДФ, естествен фурнир, алуминий, стъкло и др. За да разработим оригинални решения и мебели, съобразени с модните тенденции за дизайн и цветови комбинации, използваме ПДЧ плоскости от повечето европейски производители, които се предлагат на нашия пазар, с което покриваме целия ценови и цветови диапазон. Механизми - Механизми за кухни - Механизми за гардероби - Механизми за легла - Осветление - Алуминиеви системи В зависимост от желанията и възможностите на клиента можем да монтираме и оригинални и функционални механизми, производство на PEKA, ZOBAL, HUWIL, PÖTTKER, POZZOLI и други европейски производители с отлично качество. Всички изображения на мебели са компютърно направени - 3D визуализация, специално за наши клиенти по индивидуален проект. Срокове Срокът за изработка на поръчаните мебели зависи на първо място от избора на материал. Ако материалът е ПДЧ, обичайният срок от датата на сключване на договора до приключване на монтажа е 30 календарни дни. Срокът се уточнява допълнително в договора в зависимост от моментната натовареност на фирмата и от големината на поръчката. Ако материалът е МДФ, срокът ориентировъчно е 45–60 дни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mebelidimov.com
Мебели Димов е български производител на мебели, който предлага на своите клиенти цялостни интериорни решения. Това включва мебели за спалнята, мебели за кухнята, мебели за хола, мебели за детската стая, както и мебели за коридорa. Освен мебели за дома „мебели Димов” предлага и обзавеждане за хотели, офиси и административни сгради. Мебели Димов е марка, тепърва набираща сила на българския пазар, но вече спечелила много клиенти със своята коректност и стил на работа, както и отлично съотношение цена - качество. Мебелна фабрика „Димов” се намира в град Силистра. Производствената база се простира на площ от 6 хил. кв. м., в която работят над 100 души. През последните години са направени огромни инвестиции с цел да се постигне възможно най-високо ниво на модернизaция. Това влючва цялостно обновяване на застроените помещения, както и закупуването на нови и модерни машини за изработка на мебели, (благодарение на които, качеството на изработените продукти придобива нови измерения). Дейността на мебелна фабрика „Димов” е свързана с производството на корпусна и мека мебел, като по-голям дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата. Цех„корпусна мебел” изготвя широк спектър от изделия - мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане, като мебелна фабрика „Димов” се е специализирала в производството на спални комплекти. Продукцията на фабриката се отличава най-вече с неповторим дизайн и собствен стил - плод на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел. Основната цел на мебелна фабрика „Димов”, както до сега така и за вбъдеще, е да радва непрестанно своите клиенти с нови модели, добро качество и достъпни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Внос и продаж на мебели и аксесоари от югоизточна Азия, Гърция, Испания.
Фирма:
Град:
website
Описание:
mixera.bg
Фирма "Миксера ЕООД" предлага разнообразие на мебели от естествен и синтетичен ратан, алуминий, тиково дърво, бананово листо, висококачествена пластмаса. Компанията работи в тясно сътрудничество с водещи чужди и български производители, за да предлага комплексно обзавеждане на клиентите си и да гарантира качество, срокове на доставка и монтаж. Производството на мебели е обвързано с вземане на точни размери, изготвяне на проекти, 3-D визуализация. Компанията е специализирана втърговията с градински мебели, оборудване за хотели и ресторанти и италиански офис мебели. Работим в тясно сътрудничество с водещи италиански, френски и гръцки фирми. Предлагаме широка гама от Градински мебели: - Mаси и столове от PVC, пластмаса, алуминий и ратан - Шезлонги от PVC и дърво - Чадъри и шатри - Бар столове и маси - Възглавници и шалтета - Богат асортимент от цялостни градински сетове - Режисьорски столове - Италиански перготенти Офис обзавеждане - Рецепции - Заседателни маси - Имиджови бюра - Аксесоари за офис - Офис столове При желание от Ваша страна може да бъдете посетени от наш консултант в удобно за Вас време и място.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.rosel-mebel.com
РОСЕЛ МЕБЕЛ ГРУП е представителната част на фирма РОСЕЛ Създадената през 1996 г. като производител на корпусна мебел, Росел се наложи като надежден и търсен партньор в реализацията на нестандартни идеи за домове и търговски обекти, в това число престижни заведения и хотели, магазини и офиси. Фирмата разполага със собствена производствена база, а сега в резултат на нарастващото търсене на нейните продукти, Росел разшири дейността и възможностите си, като през 2008 г. създаде Росел Мебел Груп, с цел подобряване на маркетинговите и дизайнерски услуги. В процес на изграждане са нова фабрика и шоурум. Следвайки 12-годишната традиция да удовлетворява и най-изтънчените желания, Росел Мебел Груп се стреми да предостави индивидуални и оригинални решения. Приоритет е реализацията на мечтите на клиентите си, превръщайки домовете имв уютно и уникално място за живеене, създавайки ефективна работна атмосфера в офиса и комфорт в хотела. Интериор - Обзавеждане на офиси - Обзавеждане на хотели Мебели - Мебели за дневни - Цялостно кухненско обзавеждане - Спални и бани Проектиране: - Цялостни интериорни проекти - Цветови решения, архитектурни детайли, декорация, вътрешни пространства - Предложение за подови настилки, съобразени с изискванията на клиента, функцията и общата визия - Изготвяне на работен проект - Дизайн и работни проекти на корпусна мебел - Професионален съвет при избора на материал и механизми - Компютърна 3D визуализация - Kонсултация при избора на подвижно обзавеждане и електроуреди Архитектурни и дизайнерски решения: - арх. Мария Стоянчева - Милена Бершот - Камен Милчев Фабрика Росел има капацитета да изпълнява Вашите заявки в срокове, държейки винаги на високото качество на своята продукция.