Категории

.

Окачени тавани

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://dinadkomers.bg/
Динад Комерс – Опънати Тавани, Окачени Тавани, Растерни тавани, Интериорни мазилки, Ламинат Динад Комерс, проектира, доставя и извършва монтаж на опънати и окачени тавани. Основната дейност на фирмата е сухото стройтелство и по конкретно проектиране и изпълнение. До днес в своята работна история имаме нед 20 000кв. м . изградени обекти. Тавани подходящи за офиси, заведения, ресторанти и хотели. Нашите тавани са подходящи за всеки, който иска най-доброто за себе си и своето семейство в съчетание с отличен и модерен стил. Динад Комерс разполага с материална база позволяващо обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали. Сроковете за изработка са минимални с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж. Избирайки Нас, вие осигурявате не само покрив над главата си, а и повърхност, която служи комплексно на всички функции в помещението – топлоизолация, влагоизолация, естетика.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://bonita.bg
Опънати тавани Bonita от Палома Ком ЕООД за жилища, хотели, ресторанти, басейни, игрални зали, галерии, търговски, спортни, производствени и други помещения, с немски материали, с 10 години гаранция, с бърз и чист монтаж за цяла България. Богата гама от цветове и видове платна. Приложими за всеки интериор.
Фирма:
Град:
website
Описание:
bgstroitel.eu
ПЛАВЕР ООД доставка и монтаж на окачени тавани, фигури от гипсокартон, леки преградни стени, сух под, топлоизолация, декоративни бои, италиански бои, интериорни лъскави шпакловки, венецианска мазилка. http://bgstroitel.eu, 0896 861516 - П.Пандилов
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма PS Designers ООД е български производител на фасадни декоративни елементи, изработени от стиропор/фибран EPS/XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки, декорации и изделия по проект на клиент. Изработват се проекти и 3D визуализации за декориране на: фасади и интериор на помещения, окачени тавани от стиропор, колонади, декорирани по избор на клиент. Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели и лога за магазини, офиси и заведения. Производство на стандартни и нестандартни опаковки от EPS по зададено изделие. Гаранция за издръжливост. Саниране на сгради и изготвяне на 3D проекти за декорирането им. Реставриране на стари сгради. Системи за топлоизолация на водещите европейски компании. Всички продукти пожелание могат да бъдат с покритие!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
hermes-al.com
Хермес - АЛ” ООД е основана през 2002 година и се явява приемник и последовател на дейността на „Хермес - О.Петров” ЕТ , създадена през 1992 г. Политиката на фирмата е насочена към създаване на качествени и конкурентноспособни изделия от PVC и алуминиеви профили. През всичките тези години екипът на фирмата специализира в производството и монтажа на стандартни и нестандартни изделия от PVC и алуминиеви профили, окачени фасади, безшпросни витрини и покривни конструкции. Фирмата ни работи главно с материали на гръцките фабрики за алумуниеви профили “STEELMET” и “Profilink” – за PVC профили Използваме качествени аксесоари на италиански, немски и гръцки фирми като “SIGENIA”,“PRODUCTA”, “GIEESE”,”LAVAAL”, “GEZE”, “MAKEDONIKI”. Фирмата ни е изработила и монтирала конструкции от PVC и алуминиеви профили на много жилищни, търговски и административни обекти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.yak-62.bg
Фирма "ЯК-62" е създадена през 2007 година от хора с дългогодишен опит в сферата на проектирането, изработката и монтажа на алуминиеви и PVC врати и прозорци, окачени алуминиеви фасади, вентилируеми фасади, парапети и сложни конструкции, които са и главните й дейности. "ЯК-62" разполага с потенциал за изпълняване на различни проекти в областта на остъкляването и външното облицоване. Стремежът ни е да изградим една европейска и модерна компания, готова да задоволи нуждите и желанията на всички свои клиенти. Комбинацията от опитни професионалисти и използването на качествени материали, води до високи резултати при крайния продукт. Услуги - Проектиране - ПВЦ и алуминиева дограма (врати и прозорци) - Вентилируеми фасади от керамика и алуминиеви композитни панели (еталбонд) - Окачени алуминиеви фасади - Алуминиеви парапети - Метални конструкции - Сложни конструкции от метал, стъкло, алуминий и композитни панели - Автоматични врати Партньори и Доставчици Ние си сътрудничим с фирми, които предлагат едни от най- добрите материали на пазара. За алуминиеви профили работим с фирми като ALUMIL, SHUCO, ETEM и др. За аксесоари, крепежи и механизми използваме продукти на фирми като WURTH и GIEZZE.